Sluit het Vraag het Hilde scherm
Hoi, ik ben Hilde en ik probeer op basis van uw onderwerp of trefwoord een antwoord te geven dat past bij uw vraag.

Sorry, op deze vraag hebben wij momenteel geen antwoord.

U kunt uw vraag anders formuleren of ga naar de klantenservice pagina om contact met ons op te nemen.

HVC verkoopt groene elektriciteit aan haar aandeelhoudende gemeenten en waterschappen tegen aantrekkelijke prijzen. Onze bronnen zijn biomassa (restafval en sloophout), wind en zon. Alle energie die we opwekken voorkomt het gebruik van fossiele brandstoffen en extra uitstoot van CO2. Daarmee is deze energie duurzaam.

Wij hanteren een eenvoudig prijs- en contractbeleid, uitsluitend volgens het Modelcontract dat de overheid voorschrijft. Daardoor zijn we in staat om onze klanten tegen aantrekkelijke tarieven en voorwaarden groene stroom te leveren.

Aanmelden of wijzigen elektriciteit
Als u nog geen klant bent van ons, dan kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar info@hvcenergie.nl.  U ontvangt dan van ons een inschrijfformulier waarop u al uw gegevens kunt invullen.
Krijgt uw gemeente of waterschap groene energie van HVC en wilt u een wijziging aan ons doorgeven?  Met vragen kunt u zich richten tot uw accountmanager. Of u kunt bellen of mailen naar de klantenservice Energie:

HVC
Klantenservice Energie
Postbus 9199
1800 GD ALKMAAR
tel: 0800- 4823637 (gratis)
email: info@hvcenergie.nl

Tarieven
HVC hanteert aantrekkelijke energietarieven voor aandeelhoudende gemeenten en waterschappen. Wij maken graag een passende offerte voor u.
Voor de geldende tarieven kunnen aandeelhoudende gemeenten en waterschappen terecht bij de klantenservice via: info@hvcenergie.nl en tel: (0800) 482 3637.