Sluit het Vraag het Hilde scherm
Hoi, ik ben Hilde en ik probeer op basis van uw onderwerp of trefwoord een antwoord te geven dat past bij uw vraag.

Sorry, op deze vraag hebben wij momenteel geen antwoord.

U kunt uw vraag anders formuleren of ga naar de klantenservice pagina om contact met ons op te nemen.

Actuele updates rond onze projecten

Dit artikel is ouder dan twee jaar en bevat mogelijk onjuiste informatie.

Energie van HVC: ook beschikbaar voor u

dinsdag 19 april 2016

Energie van HVC:                    ook beschikbaar voor u

Uw lichten laten branden op uw restafval? Dat kan nu met KringloopEnergie van HVC. Uw restafval gaat naar de afvalenergiecentrales van HVC in Alkmaar en Dordrecht. In de centrales wordt niet-herbruikbaar restafval en afvalhout verbrand. Door middel van stoomketels en -turbines wordt de warmte die daarbij vrijkomt omgezet in energie. Deze energie is nu voor u en voor iedereen in Nederland beschikbaar.

KringloopEnergie
HVC levert deze elektriciteit al jaren aan haar aandeelhoudende gemeenten en waterschappen. Daarnaast wordt deze warmte ingezet in de omgeving van Alkmaar en Dordrecht voor de warmtenetten. Naast energie uit restafval en afvalhout (biomassa), investeert HVC ook in de duurzame energiebronnen wind en zon.

Eenvoudig tariefmodel
Naast dat het goede energie is, is KringloopEnergie ook nog eens voordelig. KringloopEnergie levert elektriciteit en gas tegen inkoopprijzen. Daarnaast betaalt u een vaste vergoeding per maand voor de leveringskosten. Deze kosten dalen naarmate u langer klant bent. Voor meer informatie en een prijsberekening kunt u terecht op www.kringloopenergie.nl.