Sluit het Vraag het Hilde scherm
Hoi, ik ben Hilde en ik probeer op basis van uw onderwerp of trefwoord een antwoord te geven dat past bij uw vraag.

Sorry, op deze vraag hebben wij momenteel geen antwoord.

U kunt uw vraag anders formuleren of ga naar de klantenservice pagina om contact met ons op te nemen.

Dit artikel is ouder dan twee jaar en bevat mogelijk onjuiste informatie.

Ere-insigne in goud voor HVC-directeur

dinsdag 17 januari 2017

Ere-insigne in goud voor HVC-directeur

Op 16 januari 2017 jl. heeft loco-burgemeester Nagengast (CDA) een ere-insigne in goud van de stad Alkmaar uitgereikt aan de heer Van Lieshout.
Hij heeft de onderscheiding gekregen als blijk van waardering voor zijn inzet als algemeen directeur van de N.V. HVC voor de gemeente Alkmaar.

De heer Van Lieshout heeft zich 15 jaar ingezet voor HVC; eerst als projectleider en sinds 2005 als algemeen directeur. Door zijn grote enthousiasme, ambitie en vasthoudendheid heeft hij de traditionele afvalverbrander omgevormd tot een toonaangevend bedrijf. Door zijn drang naar duurzame vernieuwing zijn de volgende ontwikkelingen tot stand gekomen, zoals een Bio Energie Centrale, het Warmtenet, Sortiva, HVC-kringloopenergie en het windmolen-project Gemini. 

Voor Alkmaar betekent het dat HVC een belangrijke bijdrage levert aan het bereiken van de duurzaamheidsdoelstelling van de Rijksoverheid; het opwekken van 14% duurzame energie in 2020. 
Door oprichting van Sortiva, een afvalscheidingsbedrijf, waar grof huishoudelijk afval wordt gescheiden levert dit voor Alkmaar bijna 3% extra op aan afvalscheidingspercentage. 

Op 9 januari heeft de heer Van Lieshout zijn functie overgedragen aan de heer Van Steensel om een nieuwe uitdaging aan te gaan.