Sluit het Vraag het Hilde scherm
Hoi, ik ben Hilde en ik probeer op basis van uw onderwerp of trefwoord een antwoord te geven dat past bij uw vraag.

Sorry, op deze vraag hebben wij momenteel geen antwoord.

U kunt uw vraag anders formuleren of ga naar de klantenservice pagina om contact met ons op te nemen.

HVC biedt extra ophaalservice snoeiafval in Hollands Kroon

donderdag 09 maart 2017

HVC biedt extra ophaalservice snoeiafval in Hollands Kroon

Het voorjaar breekt aan en voor veel mensen is dat aanleiding om in de tuin aan het werk te gaan.  Snoeien, schoffelen en onkruid wieden. Wist u dat uw snoeiafval verwerkt kan worden tot hoogwaardig compost en elektriciteit? Speciaal voor snoeiafval biedt HVC 6 april tot en met 11 mei een extra service om uw snoeiafval op te halen.

Om uw snoeiafval te laten ophalen, maakt u online een afspraak via www.hvcgroep.nl. Hier vindt u de knop ‘grofafval melding’ en kunt u uw snoeiafval aanmelden. U kunt ook via de HVC klantenservice een afspraak maken om uw snoeiafval op te laten halen. Dit kan per e-mail naar klantenservice@hvcgroep.nl of telefonisch via 0800-0700 op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur.

Hoe aanbieden?
Het snoeiafval moet tilbaar en gebundeld worden aangeboden. Een bos mag maximaal 1,25 meter lang zijn en maximaal 25 kilo wegen. Nadat u een afspraak heeft gemaakt met de klantenservice, legt u het snoeiafval op de afgesproken dag klaar op de plaats waar u normaal uw afvalbak neerzet op de ophaaldag. In het geval van een ondergrondse container, legt u het snoeiafval daar bij.

Zelf brengen?
Natuurlijk bent u meer dan welkom om uw snoeiafval zelf in te leveren bij het afvalbrengstation bij u in de buurt. U bent hier het hele jaar welkom met snoeiafval en grof huishoudelijk afval.