Sluit het Vraag het Hilde scherm
Hoi, ik ben Hilde en ik probeer op basis van uw onderwerp of trefwoord een antwoord te geven dat past bij uw vraag.

Sorry, op deze vraag hebben wij momenteel geen antwoord.

U kunt uw vraag anders formuleren of ga naar de klantenservice pagina om contact met ons op te nemen.

HVC haalt gratis snoeiafval op bij inwoners Zaanstad

donderdag 23 februari 2017

HVC haalt gratis snoeiafval op bij inwoners Zaanstad

Het voorjaar breekt aan en dat is voor veel mensen aanleiding om in de tuin aan het werk te gaan.  Snoeien, schoffelen en onkruid wieden. Wist u dat uw snoeiafval verwerkt kan worden tot hoogwaardige compost en groen gas? Speciaal voor snoeiafval biedt HVC van woensdag 5 april tot en met woensdag 24 mei een extra service om uw snoeiafval op te halen.

Om uw snoeiafval te laten ophalen, maakt u hier online een afspraak. U kunt ook via de klantenservice een afspraak maken om uw snoeiafval op te laten halen. Dit kan per e-mail naar klantenservice@hvcgroep.nl of telefonisch via 0800-0700 op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur.

Hoe aanbieden?
Het snoeiafval moet tilbaar en gebundeld worden aangeboden. Takken mogen maximaal een doorsnee hebben van tien centimeter 10 en u mag maximaal 1,5 kuub per keer aanbieden. Een bos mag maximaal 1,50 meter lang zijn en maximaal 25 kilo wegen. Met de klantenservice spreekt u af waar het afval wordt opgehaald. Gedurende deze actie kunt u twee keer van deze ophaalservice gebruik maken.

Zelf wegbrengen?
De afvalbrengstation-locaties van HVC zijn te vinden aan de Symon Spiersweg 7 in Zaandam en Westknollendam 121 A in Westknollendam (Molletjesveer).

Aanhangwagen service
Brengt u uw dikke takken, stronken en wortels zelf naar het afvalbrengstation? U kunt ook gratis twee uur gebruik maken van een aanhangwagen. U betaalt hiervoor wel een borgsom van € 50,00 en u tekent een gebruiksovereenkomst. Met de aanhangwagen kan maximaal 500 kg vervoerd worden. Wij verzoeken u de aanhanger twee dagen voor gebruik te reserveren. U kunt de aanhangwagen reserveren via telefoonnummer 06-52647021. Bezoekers van het afvalbrengstation Molletjesveer kunnen gratis een aanhangwagen reserveren via telefoonnummer 075-6223585.