Sluit het Vraag het Hilde scherm
Hoi, ik ben Hilde en ik probeer op basis van uw onderwerp of trefwoord een antwoord te geven dat past bij uw vraag.

Sorry, op deze vraag hebben wij momenteel geen antwoord.

U kunt uw vraag anders formuleren of ga naar de klantenservice pagina om contact met ons op te nemen.

Inwoners Bergen kunnen gratis snoeiafval laten ophalen

donderdag 23 februari 2017

Inwoners Bergen kunnen gratis snoeiafval laten ophalen

Het voorjaar breekt aan en voor veel mensen is dat aanleiding om in de tuin aan het werk te gaan. Snoeien, schoffelen en onkruid wieden. Wist u dat uw snoeiafval verwerkt kan worden tot hoogwaardig compost en elektriciteit? Speciaal voor snoeiafval biedt HVC dinsdag 28 maart en dinsdag 11 april een extra service aan om uw snoeiafval op te halen.

Om uw snoeiafval te laten ophalen, maakt u hier online een afspraak. U kunt ook via de klantenservice een afspraak maken om uw snoeiafval op te laten halen. Dit kan per e-mail naar klantenservice@hvcgroep.nl of telefonisch via 0800-0700 op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur.

Hoe aanbieden?
Het snoeiafval moet tilbaar en gebundeld worden aangeboden. Een bos mag maximaal 1 meter lang zijn en maximaal 25 kilo wegen. Het snoeiafval kunt u neerleggen voor de woning aan de openbare weg. Natuurlijk bent u meer dan welkom om uw snoeiafval zelf in te leveren bij het afvalbrengstation van Bergen, Schoorl en Egmond. U bent hier het hele jaar welkom met snoeiafval en grof huishoudelijk afval.