Sluit het Vraag het Hilde scherm
Hoi, ik ben Hilde en ik probeer op basis van uw onderwerp of trefwoord een antwoord te geven dat past bij uw vraag.

Sorry, op deze vraag hebben wij momenteel geen antwoord.

U kunt uw vraag anders formuleren of ga naar de klantenservice pagina om contact met ons op te nemen.

jouw grof afval is nog steeds geld waard.

Word je ook zo blij van een opgeruimd huis? Dan is dit een mooi moment om jouw grof afval in te leveren bij de milieustraat Emmeloord.  

Lever grof afval in en krijg € 2,- cadeau
Elk bezoek aan de milieustraat belonen we met een kortingsbon t.w.v. € 2,-. De bonnen zijn te verzilveren in de webshop van HVC, met een maximum van 10 coupons per adres. De actie loopt tot 1 november 2019. Doe mee!

Het belang van afval scheiden
Jouw grof afval vormt de basis voor nieuwe producten. Meer dan 70% van het afval dat het afvalbrengstation inzamelt, wordt hergebruikt.  Zo wordt een kapotte tuinset weer een nieuw raamkozijn en oude rubberen autobanden weer rubberen tegels in de speeltuin. Daarom is het zo belangrijk dat je grof afval naar het afvalbrengstation brengt, alleen dan kunnen we het recyclen. Lever het dus zeker in!

Van biozakje tot design prullenbak
Bewust & trendy ecoshoppen kan in de webshop van HVC: handig, makkelijk én goed voor het milieu. In de webshop vindt je allerlei producten die een duurzaam huishouden makkelijk maken. Van biozakjes tot design prullenbak, van foodhugger tot douchecoach. Nieuwsgierig? Kijk snel in onze webshop.

Graag tot ziens!