Sluit het Vraag het Hilde scherm
Hoi, ik ben Hilde en ik probeer op basis van uw onderwerp of trefwoord een antwoord te geven dat past bij uw vraag.

Sorry, op deze vraag hebben wij momenteel geen antwoord.

U kunt uw vraag anders formuleren of ga naar de klantenservice pagina om contact met ons op te nemen.

Dit artikel is ouder dan twee jaar en bevat mogelijk onjuiste informatie.

Laat in Bergen uw snoeiafval ophalen

dinsdag 01 maart 2016

Laat in Bergen uw snoeiafval ophalen

Het voorjaar breekt aan en voor veel mensen is dat aanleiding om in de tuin aan het werk te gaan.  Snoeien, schoffelen en onkruid wieden. Wist u dat uw snoeiafval verwerkt kan worden tot hoogwaardige compost, elektriciteit en, groen gas? Speciaal voor snoeiafval biedt HVC op donderdag 17 maart, donderdag 31 maart en donderdag 14 april een extra service om uw snoeiafval op te halen.

Om uw snoeiafval te laten ophalen, kunt u een afspraak maken met de klantenservice van HVC. Dit kan telefonisch op 0800-0700, op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. U kunt ook per mail een afspraak maken. Stuurt u dan een bericht aan klantenservice@hvcgroep.nl met de vraag uw snoeiafval op te halen. 

Hoe aanbieden?
Het snoeiafval moet tilbaar en gebundeld worden aangeboden. Een bos mag maximaal 1 meter lang zijn en maximaal 50 kilo wegen. Nadat u een afspraak heeft gemaakt met de klantenservice, legt u het snoeiafval op de afgesproken dag klaar op de plaats waar u normaal uw minicontainer neerzet op de ophaaldag. In het geval van een ondergrondse container, legt u het snoeiafval daar bij.

Zelf brengen?
Natuurlijk bent u meer dan welkom om uw snoeiafval zelf in te leveren bij het afvalbrengstation van Bergen, Schoorl en Egmond. U bent hier het hele jaar welkom met snoeiafval en grof huishoudelijk afval.