Sluit het Vraag het Hilde scherm
Hoi, ik ben Hilde en ik probeer op basis van uw onderwerp of trefwoord een antwoord te geven dat past bij uw vraag.

Sorry, op deze vraag hebben wij momenteel geen antwoord.

U kunt uw vraag anders formuleren of ga naar de klantenservice pagina om contact met ons op te nemen.

lever je elektrische apparaten in.

Je elektrische tandenborstel gaat kapot of je kruimeldief stopt ermee. Vaak belanden deze apparaten in een doos of in een lade waar ze blijven liggen. Gemiddeld hebben we 95 elektrische apparaten in huis, waarvan er maar liefst 15 stuk zijn. Lever deze in bij het afvalbrengstation of een inleverpunt in de buurt. Zo krijgen elektrische apparaten een nieuw leven. En als je tijdens de Nationale Recycleweek van 14 t/m 20 oktober je apparaten inlevert bij het afvalbrengstation van HVC, dan krijg je ook nog eens een leuk en leerzaam cadeau erbij.


Waar inleveren?

Je kunt je elektrische apparaten, van groot tot klein inleveren bij een afvalbrengstation in de buurt. Of bij inleverbakken die tegenwoordig in veel winkels staan. Als je een nieuw apparaat koopt, mag je een oud – vergelijkbaar- apparaat inleveren in de winkel. Deze afspraak geldt ook voor apparaten die je via een webshop koopt. Door dit te doen, kunnen we veel onderdelen opnieuw gebruiken.

Check je inleverpunt
Kijk op www.heelhollandrecyclet.nl om te zien waar je in de buurt elektrische apparaten kan inleveren. Door het invullen van je postcode, krijg je een overzicht van winkels in de buurt waar inleverpunten zijn. Handig!

Nationale Recycleweek
In de week van 14 tot 21 oktober is de Nationale Recycleweek. Wie in deze week oude elektrische apparaten in levert bij een afvalbrengstation van HVC, ontvangt een kaartspel. Op deze kaarten staat informatie over inleverpunten en lees je alles over lampen en apparaten.  Een leuke en leerzame beloning dus!