Sluit het Vraag het Hilde scherm
Hoi, ik ben Hilde en ik probeer op basis van uw onderwerp of trefwoord een antwoord te geven dat past bij uw vraag.

Sorry, op deze vraag hebben wij momenteel geen antwoord.

U kunt uw vraag anders formuleren of ga naar de klantenservice pagina om contact met ons op te nemen.

Dit artikel is ouder dan twee jaar en bevat mogelijk onjuiste informatie.

Lever uw grof afval in en win!

vrijdag 02 september 2016

Lever uw grof afval in en win!

U maakt kans op een airfryer of accuboormachine wanneer u tussen 6 en 30 september uw grof afval naar het afvalbrengstation brengt. Lever daarom uw grof afval in op één van de HVC-afvalbrengstations!

Opruimen = kans op prijzen
In elk huishouden werken gemiddeld 15 apparaten niet. Batterijen moeten worden vervangen, scherm kapot, onderdelen kwijt, stekker defect. Lever tussen 6 en 30 september de kapotte apparaten, of ander grof afval, in bij het afvalbrengstation. U maakt in deze periode namelijk kans op een Philips airfryer of Bosch accuboormachine met 116-delige toolbox wanneer u grof afval samen met de ingevulde flyer inlevert. De flyer wordt op verschillende zaterdagen in september door het HVC-promotieteam aan u meegegeven bij de bouwmarkt en het tuincentrum in uw gemeente. Ook in uw lokale weekblad, in het gemeentehuis, op het afvalbrengstation, via indegoeiebak.nl en Facebook vindt u de flyer.

Grof afval?
Thuis kunt u papier, gft en plastic, blik en pak scheiden. Grof afval zoals tuinstoelen, serviesgoed, verfblikken, kapotte apparaten en die oude fiets mogen naar het afvalbrengstation. Want grof afval heeft waarde. Het vormt de basis voor nieuwe producten. Uw kapotte tuinset wordt een nieuwe raamkozijn en verbouwingspuin wordt gebruikt in nieuwe wegen. Kinderen spelen op rubber tegels van uw oude autobanden. En die oude fiets wordt weer een nieuwe fiets, ook kan het metaal worden gebruikt in koelkasten, auto’s, horloges, frisdrankblikjes en meer.