Sluit het Vraag het Hilde scherm
Hoi, ik ben Hilde en ik probeer op basis van uw onderwerp of trefwoord een antwoord te geven dat past bij uw vraag.

Sorry, op deze vraag hebben wij momenteel geen antwoord.

U kunt uw vraag anders formuleren of ga naar de klantenservice pagina om contact met ons op te nemen.

Naar afvalbrengstation Lelystad? Zo komt u er.

maandag 25 september 2017

Naar afvalbrengstation Lelystad? Zo komt u er.

Van 9 tot en met 18 oktober zijn er werkzaamheden aan de Larserringweg. Hierdoor is het afvalbrengstation van HVC in die periode alleen met een omleiding bereikbaar. Natuurlijk bent u even welkom als anders.

Werkzaamheden worden uitgevoerd aan het deel van de Larserringweg tussen de T-splitsing met de Dronterweg (N309) en de afslag naar de het afvalbrengstation van HVC en Orgaworld. Gedurende de gehele periode is de Larserringweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt met borden omgeleid via de Meerkoetenweg, Vlotgrasweg en Lisdoddeweg (zie kaart). Fietsers kunnen gebruik maken van het fietspad, maar moeten afstappen bij de in- en uitrit van het afvalbrengstation.

Afval op laten halen door HVC in Lelystad
Een alternatief voor het zelf brengen van afval is het aan huis laten ophalen van het afval. Voor € 10,- haalt HVC grof huishoudelijk afval op. Ook snoeiafval kan opgehaald worden. De eerste 2m3 snoeiafval zijn gratis, daarna betalen bewoners per m3 € 25,-. Meer informatie zie: www.lelystad.nl/afval . Of maak online een afspraak via deze link.