Sluit het Vraag het Hilde scherm
Hoi, ik ben Hilde en ik probeer op basis van uw onderwerp of trefwoord een antwoord te geven dat past bij uw vraag.

Sorry, op deze vraag hebben wij momenteel geen antwoord.

U kunt uw vraag anders formuleren of ga naar de klantenservice pagina om contact met ons op te nemen.

Dit artikel is ouder dan twee jaar en bevat mogelijk onjuiste informatie.

Opgeruimd? Naar het afvalbrengstation!

Die zolder eindelijk opgeruimd? Of het schuurtje in de tuin? Dan is het fijn om meteen die spullen echt kwijt te zijn. Met één of enkele bezoeken aan het afvalbrengstation is dat op te lossen en kunnen al die spullen worden gerecycled. Denk wel even aan de afvalpas, want die is nodig om het terrein op te komen.

De afvalpas  geeft inwoners van Beverwijk, Heemskerk en Velsen toegang tot het afvalbrengstation. De afvalpas hoort bij uw woning. Voor u als nieuwe inwoner geldt dat u binnen 3 maanden na verhuizing kosteloos een afvalpas kunt aanvragen bij HVC als deze ontbreekt. Wanneer de afvalpas kwijt of defect raakt, kunnen inwoners tegen betaling van 7,50 euro een nieuwe afvalpas aanvragen bij onze klantenservice via 0800-0700 (gratis) of per e-mail klantenservice@hvcgroep.nl.

Toename bezoekers afvalbrengstation
Het aantal bezoekers van de afvalbrengstations in Beverwijk en Velsen-Zuid is vorig jaar flink gestegen ten opzichte van het jaar ervoor. Dit komt mede door de ingebruikname van het nieuwe afvalbrengstation in Beverwijk en het opheffen van de oude betaalregeling waar bewoners bij meer dan 500 kg grofvuil moesten afrekenen. Voortaan kunnen bewoners met hun afvalpas onbeperkt en kosteloos hun grof afval kwijt op de afvalbrengstations in Beverwijk en Velsen-Zuid.