Sluit het Vraag het Hilde scherm
Hoi, ik ben Hilde en ik probeer op basis van uw onderwerp of trefwoord een antwoord te geven dat past bij uw vraag.

Sorry, op deze vraag hebben wij momenteel geen antwoord.

U kunt uw vraag anders formuleren of ga naar de klantenservice pagina om contact met ons op te nemen.

Dit artikel is ouder dan twee jaar en bevat mogelijk onjuiste informatie.

Ophalen snoeiafval in Zaanstad

maandag 29 februari 2016

Ophalen snoeiafval in Zaanstad

Speciaal voor snoeiafval biedt HVC een extra service om uw snoeiafval op te halen. De ophaaldagen zijn 6 april, 13 april, 20 april, 4 mei, 11 mei, 18 mei en 25 mei.. Ook in de herfst halen wij het snoeiafval op. De data zijn 7, 14, 21 en 28 september. En op 5, 12, 19 en 26 oktober.

Om uw snoeiafval te laten ophalen, kunt u online een afspraak maken via www.hvcgroep.nl. Om de afspraak te maken, logt u met postcode en huisnummer in op de digitale kalender. Hier vindt u de knop ‘grofafval melding’ en kunt u uw snoeiafval aanmelden. U kunt ook telefonisch een afspraak maken met de klantenservice van HVC. De klantenservice is op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur bereikbaar op 0800-0700.

Hoe aanbieden?
Het snoeiafval moet tilbaar en gebundeld worden aangeboden. Takken mogen maximaal tien centimeter 10 en maximaal 1,5 kuub per keer. Een bos mag maximaal 1,25 meter lang zijn en maximaal 50 kilo wegen. Met de klantenservice spreekt u af waar het afval wordt opgehaald. Gedurende deze actie kunt u twee keer van deze ophaalservice gebruik maken.

Zelf wegbrengen
De afvalbrengstation-locaties van HVC zijn te vinden aan de Symon Spiersweg 7 in Zaandam en Westknollendam 121 A in Westknollendam (Molletjesveer). Takken die dikker zijn dan tien centimeter, stronken en wortels kunt brengen naar het afvalbrengstation. Dit is gratis.

Aanhangwagen service
Om u tot dienst te zijn kunt u bij het brengen van deze dikke takken, stronken en wortels gebruik maken van een aanhangwagen die wij u twee uur ter beschikking stellen. Het gebruik is gratis. Wel betaalt u een borgsom van € 50 en tekent u een gebruiksovereenkomst. Met de aanhangwagen kan maximaal 500 kg vervoerd worden. Wij verzoeken u de aanhanger twee dagen voor gebruik te reserveren. U kunt de aanhangwagen reserveren via de klantenservice van HVC. Telefoonnummer 0800 0700.