Sluit het Vraag het Hilde scherm
Hoi, ik ben Hilde en ik probeer op basis van uw onderwerp of trefwoord een antwoord te geven dat past bij uw vraag.

Sorry, op deze vraag hebben wij momenteel geen antwoord.

U kunt uw vraag anders formuleren of ga naar de klantenservice pagina om contact met ons op te nemen.

Pinksteren: geen afvalinzameling en afvalbrengstations dicht

woensdag 16 mei 2018

Pinksteren: geen afvalinzameling en afvalbrengstations dicht

Op tweede pinksterdag (maandag 21 mei) halen wij geen afval op. Ook als wij op een andere dag dan de maandag uw afval komen ophalen, kan dit deze week anders zijn. Wilt u weten op welke dag we uw bak komen legen? Download dan nu de vernieuwde HVC afval app of kijk in de online afvalkalender om te zien wanneer we uw bak komen legen. Dit kan namelijk ook op een zaterdag zijn.

Afvalbrengstation ook gesloten
Onze afvalbrengstations zijn ook met Pinksteren gesloten. Bekijk de adressen en openingstijden van de afvalbrengstations.

Wanneer wordt de bak geleegd? Check de HVC afval-app!
Om zeker te weten op welke dagen uw bak(ken) worden geleegd, kunt u in de HVC afval-app nakijken. Door het intypen van uw postcode en huisnummer in de app kunt u zien wanneer welke bak geleegd wordt. En kunt u ook meldingen ontvangen hierover. De adressen van het dichtstbijzijnde afvalbrengstation vindt u ook terug in de HVC afval-app. Nieuw is de handige afvalwijzer. In één oogopslag is nu helder in welke bak een bepaald product hoort. 

De app is beschikbaar voor iOS en Android. U vindt de app in de App Store (iOS) en in Google Play (Android) door te zoeken op HVC afval-app.

iOS: https://itunes.apple.com/nl/app/hvc/id878559386?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.opzet.afvalwijzer.hvc