Sluit het Vraag het Hilde scherm
Hoi, ik ben Hilde en ik probeer op basis van uw onderwerp of trefwoord een antwoord te geven dat past bij uw vraag.

Sorry, op deze vraag hebben wij momenteel geen antwoord.

U kunt uw vraag anders formuleren of ga naar de klantenservice pagina om contact met ons op te nemen.

Wat vindt u? Help ons aan een duidelijke naam!

woensdag 25 april 2018

Wat vindt u? Help ons aan een duidelijke naam!

In sommige Nederlandse gemeenten betaalt men afvalstoffenheffing op basis van de hoeveelheid restafval. Inwoners worden beloond voor het goed scheiden van hun afval: hoe minder restaval, hoe minder je betaalt. Hoe zou u dit systeem noemen? Lees verder en horen graag uw mening.

Klik op deze link om onze vragen te beantwoorden. Dit systeem wordt in andere gemeenten ‘Diftar’ genoemd (gedifferentieerd tarief). Uw gemeente hanteert dit systeem niet. Een aantal gemeenten waar HVC afval inzamelt, wil dit systeem wel graag onderzoeken. Daar komt onze vraag aan u om de hoek. Mochten gemeenten besluiten over te gaan op dit systeem, willen wij een herkenbare en logische naam gebruiken. Het gaat puur om de naam, dus niet wat u van het Diftar-systeem vindt. 

Belangrijk om te weten!
De persoonsgegevens die wij door deze enquête verkrijgen worden niet  aan derden verstrekt voor marketing- of verkoopdoeleinden. De individuele antwoorden op onderzoeksvragen zijn altijd anoniem. Persoonsgegevens en persoonlijke antwoorden op onderzoeken worden door HVC alleen gebruikt voor statistische- of onderzoeksdoeleinden om onze dienstverlening te verbeteren. HVC werkt volgens de richtlijnen voor privacy en informatiebeveiliging. Dit betreft een onderzoek van HVC Grondstoffen.

.