Sluit het Vraag het Hilde scherm
Hoi, ik ben Hilde en ik probeer op basis van uw onderwerp of trefwoord een antwoord te geven dat past bij uw vraag.

Sorry, op deze vraag hebben wij momenteel geen antwoord.

U kunt uw vraag anders formuleren of ga naar de klantenservice pagina om contact met ons op te nemen.

Wel zo makkelijk: HVC afvalpas bestellen via website

donderdag 09 november 2017

Wel zo makkelijk: HVC afvalpas bestellen via website

In een aantal gemeenten hebben inwoners een HVC afvalpas nodig om toegang te krijgen tot ondergrondse containers en het afvalbrengstation. Sinds kort kunt u die afvalpas ook bestellen via de website. Bent u bijvoorbeeld verhuisd of is uw HVC afvalpas kwijt? Dan kunt u snel naar https://inzamelkalender.hvcgroep.nl/pasaanvraag.php om een nieuwe te bestellen.

Zo werkt de HVC afvalpas online bestellen
Voor nieuwe bewoners is de pas gratis als ze hem binnen 3 maanden na de verhuizing aanvragen. Bent u de pas verloren of is de afvalpas zichtbaar beschadigd, dan krijgt u daar een rekening voor. Deze kunt u snel en veilig betalen via iDeal. Binnen vijfwerkdagen ontvangt u de nieuwe afvalpas. Kortom, online gemak waar de moderne klant anno 2017 behoefte aan heeft!

Honderden aanvragen per week
Iedere week komen er gemiddeld 350 aanvragen voor afvalpassen binnen op de website van HVC. Evita Haakmat, hoofd klantenservice HVC: “Het eerste weekend waarin het kon, kregen we al dertig online aanvragen voor afvalpassen. Het is duidelijk dat mensen dit soort dingen zelf willen regelen op een tijdstip dat het hén uitkomt. Ik ben er trots op dat we klanten van HVC die service kunnen bieden.”