wethouder Arno Janssen en Gertjan de Waard, directeur HVC, gooien een tuinstoel en een kruk in de bak voor harde kunststoffen op het ABS kinderen staan erbij te kijken

Afvalbrengstation Papendrecht geopend

Leerlingen van basisschool De Wielen telden af en met een grote zwaai gooiden wethouder Arno Janssen en Gertjan de Waard, directeur HVC, een tuinstoel en een kruk in de bak voor harde kunststoffen. Het was het eerste afval dat werd ingeleverd op het nieuwe afvalbrengstation in Papendrecht. Vanaf nu zijn bewoners van Papendrecht welkom om hun grof afval in te leveren op de nieuwe locatie aan de Willem Dreeslaan 6.

Donderdag 3 oktober 2019

Openingstijden

Maandag tot en met zaterdag, 09.00 – 16.30 uur.

Prijzen winnen met afval

De eerste 4 weken na opening kunnen bezoekers een prijs winnen als zij grof afval inleveren op het afvalbrengstation. Bij een bezoek aan het afvalbrengstation vullen bezoekers een kaartje in en iedere week wordt er een prijswinnaar getrokken. Deze persoon wint een waardebon van €100 voor onze webshop. De webshop biedt o.a. een ruime keuze aan afvalbakken, zodat het nog makkelijker wordt om thuis afval goed te scheiden. De kaartjes zijn aanwezig op het afvalbrengstation en de bonnen staan de komende weken in het Papendrechts Nieuwsblad.

Gerelateerd nieuws