jongen heeft achter zich een bak vast met grond deksel. Op de achtergrond zie je drie getekende kerstbomen en links in de lucht vliegt een eend met een dennetak in zijn bek.

Afvalinzameling tijdens de feestdagen

Rond de feestdagen is de afvalinzameling van HVC anders. Tijdens de kerstdagen (woensdag 25 en donderdag 26 december) en op Nieuwjaarsdag (woensdag 1 januari) leegt HVC geen bakken.
 

Dinsdag 10 december 2019

Let op

Het is mogelijk dat we je bak rond de feestdagen op een andere dag legen, ook als de oorspronkelijke ophaaldag niet op een feestdag valt. Kijk tijdig in de afvalkalender in de HVC afval-app of op hvcgroep.nl wanneer jouw bak wordt geleegd of de zakken worden opgehaald. 

Ondergrondse containers

Gebruik je een ondergrondse container? Hou er dan rekening mee dat deze door de feestdagen eerder vol kan zitten. Je kunt dan een andere container proberen of de zak nog even thuis bewaren. Zet het er alstublieft niet naast. De chauffeur kan de ondergrondse container dan niet goed optillen en er komt ongedierte op af. 

Afvalbrengstations

Onze afvalbrengstations zijn tijdens Eerste en Tweede Kerstdag en op Nieuwjaarsdag gesloten. Van 27 tot en met 31 december 2019 en vanaf 2 januari 2020 ben je welkom op de afvalbrengstations. Kijk voor de openingstijden in de HVC-app of op hvcgroep.nl/afvalbrengstations.

Gerelateerd nieuws

Kijkdag afvalbrengstation Papendrecht

17 april: Kom kijken bij het nieuwe in Papendrecht. Het nieuwe afvalbrengstation bekijken en meteen zelf een elektrisch apparaat uit elkaar halen?

03 okt
4 kinderen kijken vanaf een balustrade op het afvalbrengstation naar containers