Rechts staat de wethouder, in het midden een plasticbak met daarop een bos bloemen. Links van de bak staat een inwoner. Daarnaast een auto met daarin gestapelde lege bakken.

Inwoners Den Helder krijgen plasticbakken

Bewoner Jannie Manneveld had 4 november de primeur. Als eerste inwoner van Den Helder ontving zij de plasticbak uit handen van wethouder Peter de Vrij. 
In november ontvingen laagbouwbewoners van de wijken De Schooten, Boatex, Huisduinen en Nieuw Den Helder een plasticbak. Zo is het scheiden van afval een stuk eenvoudiger geworden.

Woensdag 11 december 2019

Afvalpas

De plasticbak wordt eens per 4 weken geleegd. Alle bewoners van laagbouwwoningen hebben dan ook een papierbak aan huis. In de nieuwe situatie hebben alle huishoudens  een afvalpas. Deze pas is nodig om het beetje restafval dat overblijft in de ondergrondse container te doen.
 

Gerelateerd nieuws

Kijkdag afvalbrengstation Papendrecht

17 april: Kom kijken bij het nieuwe in Papendrecht. Het nieuwe afvalbrengstation bekijken en meteen zelf een elektrisch apparaat uit elkaar halen?

03 okt
190417opening_afvalbrengstation3368_0 (1).jpg

Laat ons je mening weten

Graag willen we weten hoe jij denkt over onze afvalinzameling. Met resultaten uit het onderzoek willen we onze dienstverlening verbeteren.

04 nov
HVC zonnepanelen