Grote kas in het Westland met heel veel planten op een rij

Neem een kijkje in de keuken van HVC: lees Schoon

Welke weg legt je boterkuipje af en wat kun je ervan maken? Het lot van de bananenschil. Naar 100 kilo restafval per jaar, het kan. En waarom terugwinning van fosfaat belangrijk is. Dit en nog veel meer lees je in het jaarmagazine Schoon. Het magazine geeft een kijkje in de keuken van HVC. 

Magazine Schoon

Ook het afgelopen jaar zette wij grote stappen om haar aandeelhoudende gemeenten te helpen verduurzamen, zoals de voortgang van de aanleg van warmtenetten. Hoe we dit hebben gedaan, lees je in het magazine Schoon.

Gerelateerd nieuws

overzichtsfoto van de afvalenergiecentrale in Dordrecht
20 sep

Aandeelhouders bijgepraat over gang van zaken rondom AEB

Op 20 september 2019 heeft de directie van HVC de aanwezige aandeelhoudende gemeenten en waterschappen bijgepraat over het proces inzake AEB.

Link
voorpagina van educatieboek de groene bende met daarop een aantal getekende personen in groen shirt of broek, bijvoorbeeld een mevrouw op de fiets met de zon in haar hand en een mevrouw met een extreem grote fles schoonmaakmiddel. In het midden staat een grote rode stip met de titel van het boekje.
19 jun

Educatie HVC: Watt'n Zooi is de Groene Bende

Het educatieprogramma voor basisscholen van HVC (Watt'n zooi)  is vernieuwd en heet nu de groene bende.

Link
Overzichtsfoto van de bodemaswasinstallatie met op de achtergrond windmolens
03 okt

In 2018 grote stappen in verduurzaming van gemeenten en waterschappen

Energie en hergebruik: 11% meer warmteafnemers en tientallen kilo’s per inwoner meer hergebruik door wassen van bodemassen. 2018 was voor ons een j

Link