jongen heeft achter zich een bak vast met een oranje deksel. Hij loopt op de stoep voor een huis.

Plasticbak aan huis voor Beverwijk

Vanaf half november verandert de inzameling van afval in de gemeente Beverwijk voor alle inwoners die een afvalbak aan huis hebben. Zij krijgen een extra afvalbak met oranje deksel voor plastic, blik en drinkpakken. Deze extra bak voor plastic afval maakt het makkelijker om afval te scheiden en dat kunnen we weer als grondstof gebruiken voor nieuwe producten.

Woensdag 6 november 2019

Aflevering per inzameldag

De levering van de bakken gebeurt per inzameldag. Als eerste zijn inwoners aan de beurt die op vrijdag hun bak buiten zetten. Begin volgend jaar volgen de inwoners waarvan het afval op woensdag en donderdag wordt opgehaald.

Brief met uitleg

Krijg jij te maken krijgen met deze wijziging? Dan ontvang je van de gemeente een brief met uitleg. Een week voordat je de plasticbak aan huis krijgt, ontvang je van ons een brief over wanneer de bak wordt geleverd.

Gerelateerd nieuws

Kijkdag afvalbrengstation Papendrecht

17 april: Kom kijken bij het nieuwe in Papendrecht. Het nieuwe afvalbrengstation bekijken en meteen zelf een elektrisch apparaat uit elkaar halen?

03 okt
190417opening_afvalbrengstation3368_0 (1).jpg

Laat ons je mening weten

Graag willen we weten hoe jij denkt over onze afvalinzameling. Met resultaten uit het onderzoek willen we onze dienstverlening verbeteren.

04 nov
HVC zonnepanelen