Nieuwbouwwoningen Coraal Heerhugowaard

ruim 100 woningen op warmte

In Heerhugowaard zijn twee nieuwbouwprojecten op ons Warmtenet aangesloten. Dit zijn bij elkaar ruim 100 woningen die we van duurzame warmte voorzien. 

Dinsdag 21 april 2020

Opleveringen gaan door, ook nu.

Een mooie mijlpaal in Heerhugowaard. 80 Woningen voor het project De Coraal en 26 woningen in Broekhorn zijn afgelopen periode opgeleverd. De nieuwe bewoners kunnen hun duurzaam verwarmde huis warmte betrekken. Bij het project zijn meerdere aannemers betrokken, zoals De Nijs bouw, Bot bouw en Kuin. Aannemer Kuin vertelt hoe dit is gegaan. 

Planning gehaald

De opleveringen zijn goed gegaan. Kopers zijn erg blij dat,  ondanks deze lastige tijd, hun woning toch wordt opgeleverd. Ook geven ze aan veel respect te hebben voor de werknemers op de bouwplaats. Zij hebben ervoor gezorgd, dat tijdens de coronacrisis, de oplevering toch volgens planning is gegaan.’


Oplevering

Bij de oplevering van de woningen is de koper fysiek aanwezig, maar wel met een beperkt aantal personen. De aannemer heeft de nodige maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het corona-virus tegen te gaan.
 

 

Foto van nieuwbouw woning Broekhorn Heerhugowaard. de straten zijn nog niet bestraat en er ontbreekt nog beplanting in de straat.
Close
Foto van nieuwbouw woning Broekhorn Heerhugowaard. de straten zijn nog niet bestraat en er ontbreekt nog beplanting in de straat.

Gerelateerd nieuws