Boaz, Tessa en Enzo staan voor een van de inzamelwagens en kijken glimlachend de camera in

Vlogger Enzo Knol rijdt mee op gft-route

YouTuber Enzo Knol en zijn vriend Boaz reden donderdag 25 april 2019 met chauffeur Lisa mee. Zij halen het gft op in de gemeente Bergen en maken hier een vlog over die inmiddels is gepubliceerd op zijn YouTube-kanaal.

Op de wagen mee

Onze planner Tessa zag de oproep van Enzo dat hij wel eens mee zou willen met de wagen. Ze mailde gelijk en had een leuk contact. Ze kwamen om 07.00 uur aan in Velsen. Na een veiligheidsinstructie konden ze met Lisa mee richting Bergen. Ze vertelt hen dat er nog 32% gft in de restafvalbak zit. En waarschijnlijk nog veel meer. Hopelijk helpt de vlog mee om beter afval te scheiden. 

Gerelateerd nieuws

Verzameling van diverse lege drinkpakken, blikken, plastic flessen van diverse merken
12 sep

Nieuw: speciale containers voor plastic voor hoogbouw in Dordrecht

Sinds deze zomer is het op een aantal plekken in Dordrecht weer wat makkelijker om plastic, blik en drinkpakken te scheiden als je in hoogbouw woon

Link
Hand met werkhandschoen grijpt touw tussen balen plastic
12 sep

Spectaculaire stijging inzameling plastic in Dordrecht

Veel bewoners van Oudelandshoek, Visserstuin en De Hoven hebben sinds eind 2018 een bak aan huis voor plastic verpakkingen, blik en drinkpakken.

Link
wehouder Simonse levert spullen in bij recyclekraam
03 okt

Wethouder Anjo Simonse bezoekt de recyclekraam in Marknesse

Een kapotte lamp, lege batterijen, piepschuim en een oude pan… Wethouder Anjo Simonse leverde het donderdag 7 maart in bij de recyclekraam in Markn

Link