jongen heeft achter zich een bak vast met een oranje deksel. Hij loopt op de stoep voor een huis.

Wijziging inzameling Bergen, Velsen & Heemskerk

Vanaf 2 maart verandert voor een deel van de inwoners van gemeenten Bergen, Velsen en Heemskerk het inzamelschema van het huishoudelijk afval. De betreffende huishoudens ontvangen hierover een brief. Of er voor jou iets gaat veranderen kan je ook bekijken in de afvalkalender op de website of in de HVC afval-app.

Dinsdag 11 februari 2020

Wijziging routes

Onze chauffeurs rijden vaste routes om alle bakken op tijd te kunnen legen. Deze routes zijn onder de loep genomen om te kijken of het beter kan. Daarom zijn een aantal routes aangepast. Vanaf 2 maart gaan de chauffeurs in regio Velsen, Bergen en Heemskerk volgens deze nieuwe routes het huishoudelijk afval ophalen. Het kan daarom zo zijn dat ze op een andere dag langskomen dan dat je gewend bent. Maar ook het tijdstip waarop ze langskomen kan veranderen. Zorg er daarom voor dat de afvalbak vóór 07.30 uur op de voor jou bekende aanbiedplaats staat zodat de bak zeker wordt geleegd.

Online afvalkalender

De nieuwe inzameldagen zijn te vinden in de afvalkalender. Of download de gratis HVC afval-app en stel een automatische melding in. Dan ontvang je een melding wanneer welke bak wordt geleegd.

Gerelateerd nieuws

Wijziging inzameling Beverwijk

Vanaf 8 juni verandert voor een deel van de inwoners van gemeente Beverwijk het inzamelschema van het huishoudelijk afval.

18 mei
Wagen staat klaar om bakken te legen. Twee chauffeurs brengen de bakken naar de wagen. Een meneer komt nog snel zijn bak brengen om te legen.