jongen heeft achter zich een bak vast met een oranje deksel. Hij loopt op de stoep voor een huis.

Wijziging inzameling Bergen, Velsen & Heemskerk

Vanaf 2 maart verandert voor een deel van de inwoners van gemeenten Bergen, Velsen en Heemskerk het inzamelschema van het huishoudelijk afval. De betreffende huishoudens ontvangen hierover een brief. Of er voor jou iets gaat veranderen kan je ook bekijken in de afvalkalender op de website of in de HVC afval-app.

Dinsdag 11 februari 2020

Wijziging routes

Onze chauffeurs rijden vaste routes om alle bakken op tijd te kunnen legen. Deze routes zijn onder de loep genomen om te kijken of het beter kan. Daarom zijn een aantal routes aangepast. Vanaf 2 maart gaan de chauffeurs in regio Velsen, Bergen en Heemskerk volgens deze nieuwe routes het huishoudelijk afval ophalen. Het kan daarom zo zijn dat ze op een andere dag langskomen dan dat je gewend bent. Maar ook het tijdstip waarop ze langskomen kan veranderen. Zorg er daarom voor dat de afvalbak vóór 07.30 uur op de voor jou bekende aanbiedplaats staat zodat de bak zeker wordt geleegd.

Online afvalkalender

De nieuwe inzameldagen zijn te vinden in de afvalkalender. Of download de gratis HVC afval-app en stel een automatische melding in. Dan ontvang je een melding wanneer welke bak wordt geleegd.

Gerelateerd nieuws

Kijkdag afvalbrengstation Papendrecht

17 april: Kom kijken bij het nieuwe in Papendrecht. Het nieuwe afvalbrengstation bekijken en meteen zelf een elektrisch apparaat uit elkaar halen?

03 okt
190417opening_afvalbrengstation3368_0 (1).jpg

Laat ons je mening weten

Graag willen we weten hoe jij denkt over onze afvalinzameling. Met resultaten uit het onderzoek willen we onze dienstverlening verbeteren.

04 nov
HVC zonnepanelen