Sluit het Vraag het Hilde scherm
Hoi, ik ben Hilde en ik probeer op basis van uw onderwerp of trefwoord een antwoord te geven dat past bij uw vraag.

Sorry, op deze vraag hebben wij momenteel geen antwoord.

U kunt uw vraag anders formuleren of ga naar de klantenservice pagina om contact met ons op te nemen.

Vacature overzicht

Chauffeur(s) Inzameling (fulltime, locatie Dordrecht)

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte chauffeur met een positieve en klantgerichte werkhouding, die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.

Wie zoeken wij?
Als chauffeur heb jij een belangrijke rol in onze organisatie. In deze functie sta je burgers te woord en ben je samen met jouw collega’s het gezicht van HVC in de wijk. Als Chauffeur Inzameling bestuur, bedien en/of belaad je meerdere soorten voertuigen ten behoeve van de inzameling van HVC, zoals KTZ, achterladers en de kraanwagen.

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte chauffeur met een positieve en klantgerichte werkhouding, die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je bent in staat om eenvoudige administratieve werkzaamheden te verrichten ter verantwoording van de gewerkte uren en van de ingezamelde afvalstromen. Verder zorg je voor het reinigen van de voertuigcombinatie en ben je verantwoordelijk voor het kleine onderhoud.

De werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend. Dit vraagt om een flexibele instelling van jou als medewerker. Samen met jouw collega’s zorg je er iedere dag weer voor dat het werk gedaan is en dat de burgers in onze gemeenten en waterschappen tevreden zijn.

Wat vragen wij?
• Vmbo werk- en denkniveau;
• rijbewijs C en CCV-B-diploma / code 95 Richtlijn vakbekwaamheid;
• VCA-basis, of de bereidheid om dit op zeer korte termijn te behalen;
• Meerdere jaren ervaring is vereist.
• goede rijvaardigheid en oplettendheid in het verkeer;
• positieve en klantgerichte instelling;
• representatieve houding;
• flexibele instelling ten aanzien van de werkzaamheden en werktijden, bereid te werken in een dienst van 4 dagen en 2 avonden of wachtdienst;
• vakmanschap, betrokkenheid en accuratesse.

Wat bieden wij?
Een interessante en afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf met volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Er is een open en prettige werkcultuur waar veel ruimte is voor eigen initiatieven. HVC biedt verder een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gert Roos of Patrick Matthijssen teamleiders Dordrecht. Heb je vragen over het sollicitatieproces? Dan kun je contact opnemen met Joyce Bergers, HR adviseur. Telefoonnummer: 072 54 11 311.

Weten hoe een gemiddelde dag van een chauffeur eruit ziet?


Sollicitatie
Stuur vóór 1 november 2017 je gemotiveerde sollicitatie met CV naar NV HVC ter attentie van afdeling HRSC, Postbus 9199, 1800 GD Alkmaar of stuur een e-mail naar: hrsc@hvcgroep.nl

Interesse in deze baan?

Solliciteer direct

Velden met een * zijn verplicht.

Upload hier een pdf, doc of docx bestand.