warmtenet De Draai nieuwbouw

De Draai Heerhugowaard

Ruim 750 nog te bouwen woningen, in het zuidelijke deel van De Draai, sluiten we aan op het warmtenet van HVC. Om deze aansluiting te realiseren leggen we warmteleidingen aan. Deze leidingen worden gelegd vanaf de Rivierenwijk-Zuid langs het Oostertochtpad richting de Beukenlaan om vervolgens ter hoogte van het Trinitas College de oversteek te maken richting de Draai-Zuid. We verwachten in 2021 te starten met de werkzaamheden.

Werkzaamheden De Draai

Om ruimte te maken voor de aanleg start de aannemer Mul op maandag 7 december 2020 met het verwijderen van enkele bomen en struiken. De werkzaamheden duren ongeveer 5 dagen. De boom ter hoogte van Rudbeckialaan 33 en groenvoorziening (aantal bomen en voornamelijk struiken) ter hoogte van Trinitas College worden verwijderd. Zie kaart voor de route van het warmtenet. 

Verkeersmaatregelen

Op sommige locaties sluit de aannemer tijdelijk het fietspad voor de veiligheid van de weggebruikers en werknemers. Omleidingen worden aangegeven met borden.

Wij realiseren ons dat de werkzaamheden (geluid)overlast en ongemak veroorzaken. Wij vragen hiervoor je begrip. Aannemer Mul en HVC nemen maatregelen om dit zoveel mogelijk te beperken.

De routekaart beeldt de route van het warmtenet uit. De warmteleidingen worden gelegd vanaf de Rivierenwijk-Zuid langs het Oostertochtpad richting de Beukenlaan om vervolgens ter hoogte van het Trinitas College de oversteek te maken richting de Draai-Zuid.   

Primair richting de Draai Heerhugowaard
Close
Primair richting de Draai Heerhugowaard

Contact met HVC

Heb je vragen over de aanleg van het warmtenet in Heerhugowaard of wil je meer weten over bepaalde werkzaamheden? 

Mail ons je vraag
HVC helm