Lijsterweg in Sliedrecht

Werkzaamheden Lijsterweg/Zwaluwstraat

Vanaf donderdag 25 juni tot en met vrijdag 31 juli voert aannemer A. Hak werkzaamheden aan het warmtenet Sliedrecht uit op de Lijsterweg en in de Zwaluwstraat.

Werkzaamheden

Werktijden

We werken tussen 7:00 en 19:00 uur. In de regel starten we ’s ochtends om 7:00 uur en leggen we het werk tussen 16:00 en 19:00 uur neer. Indien noodzakelijk kan het voorkomen dat we ook op zaterdagen op deze tijden werken. 

Verder goed om te weten

  • De werkzaamheden zijn afgestemd met de gemeente Sliedrecht en hulpdiensten.
  • Woningen blijven altijd, soms met iets meer moeite, bereikbaar.
  • Omleidingsroutes en afsluitingen staan met verkeersborden op locatie aangegeven.
  • Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren is de kruising van de Reigerlaan en de Kievitlaan tijdens de aangegeven periode afgesloten voor het autoverkeer.
  • Afhankelijk van de voortgang worden de werkzaamheden in de Zwaluwstraat (Fase 34)  aansluitend uitgevoerd vanaf ongeveer vrijdag 10 juli tot en met vrijdag 31 juli.
  • Werk- en opslaggebieden zetten we af met bouwhekken.
  • We zetten een pomp in om het grondwater weg te pompen. Ondanks dat dit een geluidsarme pomp is, kan deze toch voor geluidsoverlast zorgen.
  • Op de hoek van de Lijsterweg en Zwaluwstraat is tijdelijk een opslagruimte voor materiaal ingericht.
  • Onvoorziene (weers)omstandigheden kunnen van invloed zijn op onze planning en/of uitvoering van werkwijze.

Overlast

Werkzaamheden, en vooral in de nabijheid van woningen, veroorzaken helaas altijd (geluid)overlast en ongemak. Dat realiseren wij ons. Samen met aannemer A. Hak nemen we uiteraard maatregelen om dit zoveel mogelijk te voorkomen en te beperken. Wij hopen op uw begrip en medewerking en horen het ook graag als u ideeën hebt over hoe het beter kan.

Op de plattegrond staat het werkgebied tussen de kruising Lijsterweg/Professor van der Waalslaan en de Zwaluwstraat waar we werken aan het warmtenet Sliedrecht. De weg is dicht voor autoverkeer. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van het trottoir.

Plattegrond fase 36-34
Close
Plattegrond fase 36-34

Contact warmtenet Sliedrecht

Heb je vragen over de aanleg van ons warmtenet in Sliedrecht of wil je meer weten over bepaalde werkzaamheden? 

Mail ons je vraag
HVC helm