iemand houdt app vast in de keuken

winactie nieuwe HVC app

Maak in januari een account aan in de nieuwe HVC app en maak kans op een cadeaubon van 50 euro. In totaal trekken we 90 winnaars uit diegenen die een account hebben aangemaakt.

Meer over de trekking en de prijzen

Maak jij in januari een account aan in de nieuwe HVC app? Dan maak jij kans op een prijs. 

Prijzen

In totaal trekken we 90 winnaars uit diegenen die een account hebben aangemaakt. Zij krijgen een cadeaubon ter waarde van 50 euro. De cadeaubon is online in te wisselen bij meer dan 100 verschillende winkels.

Aanbieder

De prijzen worden aangeboden door N.V. HVC, statutair gevestigd te Alkmaar aan de Jadestraat 1 (1812 RD).

Sluitingsdatum

31 januari 2021 is de sluitingstermijn van de winactie. Op 9 februari 2021 krijgt iedereen die in januari een account heeft aangemaakt een e-mail van HVC. Hierin vragen wij om een bevestiging voor deelname aan de winactie.

Trekking prijswinnaars

De trekking vindt op onpartijdige wijze plaats op 22 februari 2021.

Bekendmaking

De prijswinnaars ontvangen van ons op 22 februari 2021 een mail.

Voorwaarden

  • De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.
  • Over deelname kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De prijzen worden niet verloot onder medewerkers van HVC.
  • De winnaar kan tot uiterlijk 3 maanden na bekendmaking aanspraak maken op uitreiking van de prijs. Na deze periode vervalt de aanspraak op de prijs automatisch.
  • Eventuele druk-, spel-, zet- of andere vergelijkbare fouten kunnen niet aan HVC worden tegengeworpen en op geen enkele wijze een verplichting voor HVC in het leven roepen.
  • HVC is niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van het gebruik van de geleverde prijs.

Tips gebruik app

We geven je graag een aantal tips, voor een aantal veel voorkomende vragen. Met name het ontvangen van pushberichten en het opslaan van de instellingen lichten we toe.

Privacy en algemene voorwaarden HVC app

Bij het gebruik van de HVC app is ook de privacyverklaring van HVC van toepassing. In de privacyverklaring van de HVC app kun je lezen hoe HVC met jouw persoonsgegevens omgaat. Wil je weten welke gegevens wij vragen en gebruiken bij het aanmaken van een account? Lees dan onze privacyverklaring van de HVC app. 

}