Plattegrond afsluiting

Werkzaamheden Boring onder de Merwede opnieuw uitgesteld

Op dinsdagmiddag 9 april hebben HVC en aannemer A.Hak helaas moeten besluiten om de 'intrekoperatie' voor het project ‘Boring onder de Merwede’ opnieuw uit te stellen. Door een blijvend instabiele boortunnel is het risico te groot om de leidingstreng van 1200 meter onder de Merwede rivier tussen Sliedrecht en Dordrecht aan te brengen.

wegen weer bereikbaar

Door dit besluit zijn alle verkeersmaatregelen rondom Sliedrecht-West per direct afgeschaald. Het verkeer kan sinds 14.30 uur weer gebruik maken van de eerder afgesloten wegen (Ouverture, Parallelweg).

In overleg met aannemer A.Hak, gemeente Sliedrecht, Rijkswaterstaat en de nood- en hulpdiensten zal HVC de werkzaamheden opnieuw inplannen. Via de (lokale) media, deze website, de BouwApp en social media houden we bewoners op de hoogte van de nieuwe planning.

bekijk de animatie

in deze animatie leggen we uit hoe het project 'Boring onder de Merwede' wordt uitgevoerd

Filmbestand
Volume
/
Video progress

Volg het project

Wil je dit project op de voet volgen? Download dan de BouwApp op je smartphone via de App Store of Google Play Store

Via de BouwApp houden we je in tekst en beeld op de hoogte van de werkzaamheden, planning en verkeersmaatregelen. Meer informatie over het project vind je ook op deze pagina.

Vragen over de werkzaamheden? Stel ze via de BouwApp of de contactbutton op deze pagina en we beantwoorden die dan zo snel als mogelijk.

logo BouwApp