bakken omgevallen door storm

Code rood: beperkte inzameling

Door de storm legen wij in verband met de veiligheid beperkt de bakken. Waar het kan, proberen wij zoveel mogelijk de inzameling op te pakken. 

Woensdag 5 juli 2023

Afvalinzameling

Woensdag 5 juli zijn wij in verband met onveilige situaties gestopt met de afvalinzameling in de regio Noord-Holland en Flevoland. In Zuid-Holland is alles doorgegaan volgens planning. Inmiddels zijn wij woensdag rond 12.30 uur langzaam weer opgestart en kijken wij per gemeente of het weer mogelijk is om de inzameling op te starten en of wij in de wijken kunnen komen. Het kan dus zijn dat de bakken woensdagmiddag laat of wellicht donderdag 6 juli worden geleegd.

Tip: Haal de bak na het legen zo snel mogelijk weer binnen, zo voorkom je dat de bak door de straat waait.

Grof afval ophalen in Beverwijk, Heemskerk en Velsen

De grof afval afspraken die op woensdag 5 juli gepland stonden in de gemeente Beverwijk, Heemskerk en Velsen, worden verplaatst naar donderdag 6 juli.

Afvalinzameling West-Friese gemeenten

Is het ons woensdag 5 juli niet gelukt om de bak te legen en kan je niet wachten op het volgende ophaalmoment? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Afvalinzameling Wormerland en Zaanstad

  • Zouden wij woensdag 5 juli jouw gft-bak legen en is dat niet meer gelukt? We komen hiervoor niet terug, in de zomerperiode komen we de gft-bak 1 keer per week legen. Woensdag 12 juli komen we weer langs om deze te legen.
  • Door de hevige windstoten was het onveilig om de ondergrondse containers te legen. Donderdagochtend vanaf 06.00 uur gaan we op pad om de achterstanden in te lopen. 
  • Is het ons woensdag niet gelukt om jouw papier- of plasticbak te legen? Vrijdag 7 juli plannen we een inhaalronde in, neem contact op met onze klantenservice om hiervoor een afspraak te maken.

Afvalbrengstations

De afvalbrengstations zijn weer open. Houd wel de actuele weersomstandigheden in de gaten voor je eigen veiligheid.