Sluit het Vraag het Hilde scherm
Hoi, ik ben Hilde en ik probeer op basis van uw onderwerp of trefwoord een antwoord te geven dat past bij uw vraag.

Sorry, op deze vraag hebben wij momenteel geen antwoord.

U kunt uw vraag anders formuleren of ga naar de klantenservice pagina om contact met ons op te nemen.

Wanneer wordt de bak geleegd? Check de HVC afval-app!

Het is belangrijk dat mensen thuis goed hun afval scheiden. HVC wil dit steeds makkelijker maken en biedt de HVC afval-app aan. Nieuw is de handige afvalwijzer. In één oogopslag is nu helder in welke bak een bepaald product hoort.

Afvalbak vol? Zetten de buren hun bak buiten? Het zijn vaak deze aanwijzingen die u eraan herinneren dat de bak op die dag wordt geleegd. Om zeker te weten op welke dagen uw bak(ken) worden geleegd, kunt u in de HVC afval-app nakijken. Door het intypen van uw postcode en huisnummer in de app kunt u zien wanneer welke bak geleegd wordt. En kunt u ook meldingen ontvangen hierover. De adressen van het dichtstbijzijnde afvalbrengstation vindt u ook terug in de HVC afval-app.

De app is beschikbaar voor iOS en Android. U vindt de app in de App Store (iOS) en in Google Play (Android) door te zoeken op HVC afval-app.

iOS:
https://itunes.apple.com/nl/app/hvc/id878559386?mt=8

Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.opzet.afvalwijzer.hvc

Inzameling rond feestdagen
Rond feestdagen kan het voorkomen dat uw bak op een andere dag wordt geleegd dan gebruikelijk. Op de afvalkalender kunt u via de site of de app nakijken op welke dag uw container wordt geleegd.