man met kindje in armen gooit luiers weg in ondergrondse restafvalcontainer

Luier- en incontinentiemateriaal

Gemeente Dordrecht wil haar inwoners een extra mogelijkheid geven om luier- en/of incontinentiemateriaal weg te kunnen gooien.
 

Oplossingen

Woon je in de gemeente Dordrecht dan kan je een afvalpas aanvragen die toegang geeft tot een ondergrondse container voor restafval of tot een bovengrondse container voor dit specifieke afval. De container kan op enige afstand van jouw huis liggen. Op basis van jouw postcode en huisnummer kijken wij tot welke container je toegang krijgt.

Is een afvalpas voor jou geen oplossing? Een gesprek met een afvalcoach kan helpen om te bepalen wat in jouw situatie de beste oplossing kan zijn.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Om dit formulier te gebruiken moet je de cookies accepteren. Dan kan via de cookiemelding onderaan het scherm.

Persoonsgegevens

Je hebt toestemming aan gemeente Dordrecht gegeven om jouw persoonsgegevens te verwerken voor de gescheiden inzameling van luier- en incontinentiemateriaal. Door aanmelding voor deze dienst worden bijzondere persoonsgegevens verwerkt. Op de website van gemeente Dordrecht kun je lezen hoe zij met jouw persoonsgegevens omgaan in hun privacybeleid.

Gemeente Dordrecht heeft aan HVC gevraagd deze taak uit te voeren. Daarom verwerken we jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens? Lees dan onze privacyverklaring. 

De afvalpas verstrekken we voor een periode van twee jaar. Mocht je na deze periode nog steeds gebruik willen maken van deze service, neem dan contact met ons op.