man met kindje in armen gooit luiers weg in ondergrondse restafvalcontainer

Luier- en incontinentiemateriaal

Gemeente Dordrecht wil haar inwoners een extra mogelijkheid geven om luier- en/of incontinentiemateriaal weg te kunnen gooien.
 

Oplossingen

Woont u in de gemeente Dordrecht dan kunt u een afvalpas aanvragen die toegang geeft tot een ondergrondse container voor restafval of tot een bovengrondse container voor dit specifieke afval. De container kan op enige afstand van uw huis liggen. Op basis van uw postcode en huisnummer kijken wij tot welke container u toegang krijgt.

Is een afvalpas voor u geen oplossing? Een gesprek met een afvalcoach kan helpen om te bepalen wat in uw situatie de beste oplossing kan zijn.

Vul hieronder uw gegevens in.

Om dit formulier te gebruiken moet je de cookies accepteren. Dan kan via de cookiemelding onderaan het scherm.

Persoonsgegevens

U heeft toestemming aan gemeente Dordrecht gegeven om uw persoonsgegevens te verwerken voor de gescheiden inzameling van luier en incontinentiemateriaal. Door aanmelding voor deze dienst worden bijzondere persoonsgegevens verwerkt. Op de website van gemeente Dordrecht kunt u lezen hoe zij met uw persoonsgegevens omgaan in hun privacybeleid.

Gemeente Dordrecht heeft aan HVC gevraagd deze taak uit te voeren. Uw persoonsgegevens worden daarom door HVC verwerkt. Wilt u weten hoe HVC omgaat met uw persoonsgegevens dan verwijzen wij u naar onze privacyverklaring

De afvalpas wordt voor een periode van twee jaar verstrekt. Mocht u na deze periode nog steeds gebruik willen maken van deze service, dan kunt u te zijner tijd contact opnemen met HVC