Sluit het Vraag het Hilde scherm
Hoi, ik ben Hilde en ik probeer op basis van uw onderwerp of trefwoord een antwoord te geven dat past bij uw vraag.

Sorry, op deze vraag hebben wij momenteel geen antwoord.

U kunt uw vraag anders formuleren of ga naar de klantenservice pagina om contact met ons op te nemen.

Dit artikel is ouder dan twee jaar en bevat mogelijk onjuiste informatie.

HVC ondersteunt campagne 'Kies voor klimaat'

maandag 13 februari 2017

HVC ondersteunt campagne 'Kies voor klimaat'

Er is in Nederland een klimaatcampagne van start gegaan: “Kies voor Klimaat”. De campagne refereert aan de Tweede Kamerverkiezing op 15 maart 2017 en maakt duidelijk dat klimaat geen aangelegenheid is van links of rechts, maar dat het ons allen aangaat. Bekende Nederlanders, boeren, lokale politici en bedrijven, waaronder HVC, ondersteunen deze campagne.

HVC maakt zich hard voor vermindering van de uitstoot van broeikasgassen en levert een bijdrage om klimaatverandering een halt toe te roepen. Algemeen directeur van HVC, Dion van Steensel roept dan ook kiezers op om bij het bepalen van hun stem op 15 maart bewust te kiezen voor het klimaat.

“Ik wil samen met onze gemeenten en waterschappen bijdragen aan een leefbare omgeving voor nu en in de toekomst. Wij geloven namelijk in een circulaire economie, waar grondstoffen behouden blijven voor hergebruik en recycling en energie duurzaam wordt opgewekt. Samen halen we eruit wat erin zit. Doet u ook mee?”

Meer informatie

Op kiesvoorklimaat.nu is te lezen welke bedrijven en organisaties zich verbonden hebben aan de campagne en wat ieder zelf kan doen om voor klimaat te kiezen.