twee beladers helpen bij het legen van de plasticbakken

Afvalinzameling rond feestdagen

Rond feestdagen wijzigt onze afvalinzameling. Mogelijk worden de bakken rond de feestdagen op een eerder of later moment geleegd. Kijk vroegtijdig in de afvalkalender op de website of in de HVC afval-app wanneer we langskomen.

Maandag 3 april 2023

Hoe zit het met feestdagen?

In het voorjaar staan er meerdere feestdagen voor de deur. Met feestdagen komen we mogelijk op een andere dag langs dan je gewend bent. Wil je weten op welke dag we bij jou langskomen? Download de HVC-app of kijk in de online afvalkalender en vul je postcode en huisnummer in. In de app kan je ook aangeven dat je een melding wilt ontvangen zodat je precies weet wanneer we langskomen. Ook vind je de afvalwijzer in de app en kan je opzoeken welk afval in welke bak hoort.

Hieronder alle feestdagen op een rij:

  • Pasen, zondag 9 april en maandag 10 april
  • Koningsdag, donderdag 27 april
  • Hemelvaart, donderdag 18 mei
  • Pinksteren, zondag 28 mei en maandag 29 mei

Geopend met Goede Vrijdag en Bevrijdingsdag

Op Goede Vrijdag (vrijdag 7 april) en Bevrijdingsdag (vrijdag 5 mei) is onze klantenservice op de normale tijden bereikbaar en komen we gewoon langs om de bakken te legen. Ook onze (onbemande) afvalbrengstations zijn open. 

Afvalbrengstations gesloten op feestdagen

De (onbemande) afvalbrengstations zijn op feestdagen gesloten. De dagen voor en na feestdagen zijn vaak drukker. Mocht een bezoek toch noodzakelijk zijn, houd dan rekening met langere wachttijden. Bekijk het adres en de openingstijden van het dichtstbijzijnde afvalbrengstation.

Gerelateerd nieuws