twee beladers helpen bij het legen van de plasticbakken

Afvalinzameling rond feestdagen

Rond feestdagen wijzigt onze afvalinzameling. Mogelijk worden de bakken rond de feestdagen op een eerder of later moment geleegd. Kijk vroegtijdig in de afvalkalender op de website of in de HVC afval-app wanneer jouw bak wordt geleegd of de zakken worden opgehaald. 

Dinsdag 23 maart 2021

Feestdagen

Geopend met Goede Vrijdag

Op Goede Vrijdag, vrijdag 2 april, is onze klantenservice op de normale tijden bereikbaar. Ook onze afvalbrengstations zijn open. We verwachten extra drukte zo vlak voor Pasen, houd rekening met een langere wachttijd of kom op een andere dag langs. 

Hoe zit het met Pasen en Koningsdag?

Op tweede paasdag (5 april) en Koningsdag (27 april) komen we mogelijk op een andere dag langs dan je gewend bent. Wil je weten op welke dag we jouw bak komen legen? Download de HVC afval-app of kijk in de online afvalkalender en vul je postcode en huisnummer in. In de app kan je er ook voor kiezen om een melding te ontvangen wanneer we langskomen en kan je opzoeken welk afval in welke bak hoort.

Afvalbrengstations gesloten op feestdagen

De afvalbrengstations zijn op feestdagen gesloten. De dagen voor en na feestdagen zijn vaak drukker. Mocht een bezoek toch noodzakelijk zijn, houd dan rekening met langere wachttijden. Kijk voor het adres en de openingstijden van het dichtstbijzijnde afvalbrengstation in de HVC afval-app of op onze website.

Openingstijden na Pasen

Na Pasen (dinsdag 6 april) gelden er voor de meeste afvalbrengstations nieuwe openingstijden. We blijven voortaan wat langer open. De openingstijden van de afvalbrengstations Bergen, Schoorl, Egmond, Obdam en Zeewolde blijven gelijk. Kijk voor de meest actuele openingstijden op de pagina van jouw dichtstbijzijnde afvalbrengstation op de website of in de HVC afval-app.
 

Gerelateerd nieuws

Click & collect compost op 27 maart

De lente komt er aan. Tijd om weer lekker buiten in de tuin een kop koffie te drinken en genieten van de eerste bloemen die beginnen te bloeien.

05 mrt
Composthoop met shovel bij compostering Purmerend