Wagen staat klaar om bakken te legen. Twee chauffeurs brengen de bakken naar de wagen. Een meneer komt nog snel zijn bak brengen om te legen.

Afvalinzameling rond Koningsdag

Rond Koningsdag wijzigt onze afvalinzameling. Mogelijk worden de bakken rond de feestdagen op een eerder of later moment geleegd. Kijk op tijd in de afvalkalender op de website of in de HVC afval-app wanneer jouw bak legen of wanneer we de zakken ophalen. 

Zondag 19 december 2021

Hoe zit het met Koningsdag?

Op Koningsdag (27 april) komen we mogelijk op een andere dag langs dan je gewend bent. Wil je weten op welke dag we jouw bak komen legen? Download de HVC-app of kijk in de online afvalkalender en vul je postcode en huisnummer in. In de app kan je er ook voor kiezen om een melding te ontvangen wanneer we langskomen en kan je opzoeken welk afval in welke bak hoort.

Afvalbrengstations gesloten op feestdagen

De afvalbrengstations zijn op feestdagen gesloten. De dagen voor en na feestdagen zijn vaak drukker. Mocht een bezoek toch noodzakelijk zijn, houd dan rekening met langere wachttijden. Kijk voor het adres en de openingstijden van het dichtstbijzijnde afvalbrengstation in de HVC afval-app of op onze website.

Geopend met Bevrijdingsdag

Op Bevrijdingsdag (5 mei) komen we gewoon langs om de bakken te legen, is de klantenservice van HVC op de normale tijden bereikbaar en is het afvalbrengstation open. We verwachten extra drukte op het afvalbrengstation met Bevrijdingsdag, houd rekening met een langere wachttijd of kom op een andere dag langs. 
 

Gerelateerd nieuws