Wagen staat klaar om bakken te legen. Twee chauffeurs brengen de bakken naar de wagen. Een meneer komt nog snel zijn bak brengen om te legen.

Check de afvalkalender rond Pinksteren

Maandag 1 juni is het tweede pinksterdag en zijn wij gesloten. Wij halen geen afval op en ook onze klantenservice is gesloten. Let op: mogelijk worden de bakken rond Hemelvaart op een eerder of later moment geleegd, ook als de oorspronkelijke ophaaldag niet op een feestdag valt. Kijk vroegtijdig in de afvalkalender op onze website of in de HVC afval-app wanneer jouw bak wordt geleegd of de zakken worden opgehaald.

Maandag 25 mei 2020

Afvalbrengstation gesloten

De afvalbrengstations zijn ook op tweede pinksterdag gesloten. De dagen voor en na feestdagen zijn vaak drukker. Mocht een bezoek toch noodzakelijk zijn, houd dan rekening met langere wachttijden. Voor adressen en openingstijden kijk op de pagina over onze afvalbrengstations.

Gerelateerd nieuws

Wijziging inzameling Beverwijk

Vanaf 8 juni verandert voor een deel van de inwoners van gemeente Beverwijk het inzamelschema van het huishoudelijk afval.

18 mei
Wagen staat klaar om bakken te legen. Twee chauffeurs brengen de bakken naar de wagen. Een meneer komt nog snel zijn bak brengen om te legen.

Waar hoort nou die chipskoker

Lekker ploffend op de bank even scrollen door je telefoon. Je hebt een beetje trek. Wordt het chips of een appel?

10 sep
Vrouw staat in de badkamer en houdt in linkerhand een lege tandpastatube vast en in rechterhand haar telefoon. Op scherm van telefoon zie je de barcode scannen-functie geopend van de afvalwijzer uit de HVC afval-app.