""

Gebruik gratis een aanhangwagen in gemeente Beverwijk, Velsen en Heemskerk

De zomervakantie begint bijna en is er eindelijk tijd voor die grote opruiming thuis. Bruikbare spullen kunnen naar de kringloopwinkel of in de verkoop op de rommelmarkt. Voor alles wat kapot of niet meer bruikbaar is, kan een aanhanger uitkomst bieden. Inwoners van Beverwijk, Heemskerk en Velsen kunnen gratis een aanhangwagen gebruiken om grof afval naar het afvalbrengstation in Velsen of Beverwijk te brengen.

Dinsdag 18 juni 2019

Gratis aanhangwagen gebruiken

Je kan 3 uur gratis gebruik maken van een aanhangwagen van Boedelbak om grof afval naar het afvalbrengstation te brengen. Regelmatig wordt er nog grof afval (bouwafval, grof tuinafval of kapotte huishoudelijke apparaten en meubilair) op straat geplaatst. Dit is niet fraai voor het straatbeeld, en er komt ook ongedierte op af. De gemeenten willen met deze service haar inwoners extra stimuleren om hun grof huishoudelijk afval naar het afvalbrengstation van HVC te brengen.
 

Reserveren aanhangwagen

De aanhangwagen is te reserveren via Boedelbak of bij een ophaallocatie van Boedelbak binnen Beverwijk, Heemskerk of Velsen. Je betaalt eerst huur en een borg van 75 euro. De borg krijg je terug als je de aanhangwagen terugbrengt. Het huurbedrag storten we binnen 7 werkdagen terug als je voldoet aan 2 voorwaarden:

  • je hebt de boedelbak binnen de termijn van 3 uur teruggebracht
  • je hebt een ondertekend huurformulier met een stempel van het afvalbrengstation van HVC. Stuur het gestempelde huurformulier naar info@boedelbak.nl of naar Boedelbak, antwoordnummer 10503, 2130 VC Hoofddorp.

Download de HVC-app

Wil je weten op welke dag we jouw bak komen legen? Download dan de HVC-app en vul jouw postcode en huisnummer in. Je kan precies zien wanneer we jouw afval inzamelen. Als je ook 'meldingen' aanzet, krijg je op het tijdstip dat je wenst een berichtje wanneer je jouw bak of het plastic aan de weg kunt zetten. Ook krijg je handige tips over het scheiden van afval. 

Gerelateerd nieuws