""

Warmtenet Klapwijk

In de gemeente Pijnacker-Nootdorp gaan we samen met de betrokken partijen het plan uitwerken hoe de wijk Klapwijk aangesloten kan worden op een nieuw te ontwikkelen warmtenet. We gaan met elkaar onderzoeken of er een haalbaar en betaalbaar warmtenet, met aardwarmte als duurzame bron, voor de ruim 1.300 woningeigenaren in Klapwijk gerealiseerd kan worden.

Aardwarmte als duurzame bron

Voor de wijk Klapwijk is aardwarmte de beoogde duurzame bron. Alleen kan het nog wel een aantal jaar duren voordat deze beoogde bron in gebruik kan worden genomen. De komende tijd zal er verder onderzoek gedaan worden naar de realisatie van het warmtenetsysteem.

Hoe werkt een warmtenet?

Filmbestand
Volume
/
Video progress

Lokale duurzame energie

Bekijk al onze groene projecten in een compleet overzicht. 

Bekijk onze groene projecten
HVC helm

Gerelateerde projecten

Warmtenet Sliedrecht

Sliedrecht-Oost gaat stap voor stap van het aardgas af. Dat betekent dat we straks op een andere manier ons huis gaan verwarmen en koken.

Warmtenet Westland
Een foto vanuit de lucht welke de aanleg van ene warmtenet laat zien, de straat ligt open en met kranen worden de warmteleidingen in de grond geplaatst

Warmtenet Gorinchem

Gorinchem gaat stap voor stap van het aardgas af. Dat betekent dat we straks op een andere manier ons huis gaan verwarmen en koken.

Warmtenet Westland
Luchtfoto van de Gildenwijk in Gorinchem door fotograaf Erno Wientjes

Warmtenet Kersenboogerd

In gemeente Hoorn wordt in de wijk Kersenboogerd gestart met de ontwikkeling van een warmtenet.

Warmtenet Westland
hoorn