vader en 2 kinderen zitten op de bank en kijken lachend naar een tablet.

aanmelden voor warmte

Ga je verhuizen naar een woning die is aangesloten op warmte? Meld je dan hieronder aan via het aanmeldformulier warmte.

aanmelden voor warmte bij renovatie of nieuwbouw

Wordt jouw bestaande (huur)woning gerenoveerd en aangesloten op warmte, of wordt jouw nieuwbouwhuis aangesloten op warmte? En lukt het niet om via bovenstaand formulier aan te melden? Hieronder vind je de leveringsovereenkomst voor warmte en de voorwaarden die hierop van toepassing zijn. Het formulier is digitaal in te vullen. Sla het formulier op en stuur hem per mail naar klantenservice@hvcenergie.nl. De klantenservice verwerkt de aanmelding.

Geen e-mailadres?
Print het formulier dan uit en vul hem met de hand in. Gebruik graag blokletters, zodat het formulier goed te lezen is. Stuur de leveringsovereenkomst in een envelop naar onderstaand adres:

HVC energie
Antwoordnummer 103
1800VB Alkmaar

Een postzegel is niet nodig.

Let op: onderstaand formulier is van toepassing op een reguliere aanmelding. Verhuis je naar een huurwoning en betaalt jouw woningbouwvereniging een deel van het vastrecht? Neem dan contact op met de klantenservice voor de aanmelding.

voorwaarden bij de leveringsovereenkomst warmte

In de leveringsovereenkomst kun je zien welke voorwaarden van toepassing zijn. Hieronder vind je voor de volledigheid nogmaals de voorwaarden die gelden voor de leveringsovereenkomst warmte.

*Disclaimer: bijgaand tref je de aansluitvoorwaarden 2018 en 2023 aan. Welke aansluitvoorwaarden van toepassing zijn is afhankelijk van het type afleverset in jouw woning. Voor een directe set gelden de Aansluitvoorwaarden warmte 2023. Voor een indirecte set gelden de Aansluitvoorwaarden warmte oktober 2018. Bij vragen over welke voorwaarden van toepassing zijn, neem contact op met de klantenservice via 0800 0700 (optie 2).

hulp nodig bij de aanmelding?

Onze klantenservice staat graag klaar om alle vragen te beantwoorden. Bel ons via 0800 0700 (keuze 2), op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Of bekijk de andere contactmogelijkheden.

foto medewerker HVC