Las werkzaamheden bij de aanleg van het warmtenet

Veelgestelde vragen over warmtenet Heerhugowaard

Hier vind je all veelgestelde vragen over de aanleg van het warmtenet. Staat je vraag er niet tussen neem dan contact met ons op. 

Veelgestelde vragen over restafval

Selecteer voor antwoord

Per project hebben wij een aanspreekpunt: 

Selecteer voor antwoord

Helaas is vertraging niet uit te sluiten. De planning die we delen geeft steeds aan hoe lang het werk ongeveer zal duren. Daarbij wordt geen rekening gehouden met onvoorziene omstandigheden. En helaas komen onvoorziene omstandigheden in bouwprojecten veel voor.


Het is net als met een verbouwing van een huis. Zodra het werk begint, kom je vaak onverwachte situaties tegen die vooraf niet bekend waren. In dit geval kunnen dat leidingen of funderingen zijn waar de aannemer dan omheen moet werken. Maar het kan ook gaan om materieel dat uitvalt, bestellingen die later geleverd worden of weersomstandigheden die van invloed zijn op het werk. Dat geeft allemaal vertraging. Vaak kan de aannemer die vertraging wel weer inhalen, maar dat lukt niet altijd. Zo kunnen we niet altijd voorkomen dat een project langer duurt dan we hadden verwacht. Houd daarom de website goed in de gaten. Hierop is steeds het laatste nieuws en de planning te zien.

Selecteer voor antwoord

Door graafwerkzaamheden komt er grondwater in de sleuf te staan. Met behulp van een pomp wordt het grondwater rondom de bouwplaats weggepompt. Het is nodig om het grondwaterpeil naar beneden te brengen, zodat werkzaamheden kunnen plaatsvinden.

Contact met HVC

Heb je vragen over de aanleg van het warmtenet in Heerhugowaard of wil je meer weten over bepaalde werkzaamheden? 

Mail ons je vraag
HVC helm