straatnaambord

Werkzaamheden Rietzangerstraat en Merelstraat

Vanaf maandag 2 juni tot en met vrijdag 26 juni worden er in de Rietzangerstraat en Merelstraat door aannemer A. Hak werkzaamheden aan het warmtenet Sliedrecht uitgevoerd.

Werkzaamheden

Werktijden

Er kan gewerkt worden tussen 7:00 en 19:00 uur. In de regel zal ’s ochtends om 7:00 uur worden gestart en wordt het werk tussen 16:00 en 19:00 uur neergelegd. Indien noodzakelijk kan het voorkomen dat er ook op zaterdagen op deze tijden gewerkt wordt. 

Verder goed om te weten

  • De werkzaamheden zijn afgestemd met de gemeente Sliedrecht. 
  • Woningen blijven altijd, soms met iets meer moeite, bereikbaar.
  • Omleidingsroutes en afsluitingen staan met verkeersborden op locatie aangegeven.
  • Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren is tijdens de werkzaamheden de Rietzangerstraat afgesloten voor al het autoverkeer. Dit betekent ook dat u uw auto helaas niet voor uw deur kunt parkeren en dat u daardoor iets verder moet lopen. Onze excuses hiervoor. 
  • Werk- en opslaggebieden worden afgezet met bouwhekken.
  • Er wordt een pomp ingezet om het grondwater weg te pompen. Ondanks dat dit een geluidsarme pomp is, kan deze toch voor geluidsoverlast zorgen.
  • Op de hoek van de Lijsterweg en Zwaluwstraat is tijdelijk een opslagruimte voor materiaal ingericht.
  • In de planning is een overlap opgenomen tussen Fase 40 naar Fase 39A/B.
  • Onvoorziene (weers)omstandigheden kunnen van invloed zijn op onze planning en/of uitvoering van werkwijze.

Overlast


Werkzaamheden, en vooral in de nabijheid van woningen, veroorzaken helaas altijd (geluid)overlast en ongemak. Dat realiseren wij ons. Aannemer A. Hak en HVC nemen uiteraard maatregelen om dit zoveel mogelijk te voorkomen en te beperken. Wij hopen op uw begrip en medewerking en horen het ook graag als u ideeën hebt over hoe het beter kan.

Op deze afbeelding is een plattegrond te zien van de omgeving van de Rietzangerstraat en Merelstraat waarop het werkgebied is aangegeven waar de komende periode wordt gewerkt aan het warmtenet Sliedrecht.

Op deze afbeelding is een plattegrond te zien van de omgeving van de Rietzangerstraat en Merelstraat waarop het werkgebied is aangegeven waar de komende periode wordt gewerkt aan het warmtenet Sliedrecht, hier is dat van de Rietzangerstraat tot de Karrekietstraat.
Close
Op deze afbeelding is een plattegrond te zien van de omgeving van de Rietzangerstraat en Merelstraat waarop het werkgebied is aangegeven waar de komende periode wordt gewerkt aan het warmtenet Sliedrecht, hier is dat van de Rietzangerstraat tot de Karrekietstraat.

Contact warmtenet Sliedrecht

Heb je vragen over de aanleg van ons warmtenet in Sliedrecht of wil je meer weten over bepaalde werkzaamheden? 

Mail ons je vraag
HVC helm