""

Gratis aanhanger lenen

Grof afval wegbrengen is nog makkelijker met onze gratis aanhangerservice. Reserveer tijdig de aanhanger. Zo voorkom je dat er geen aanhanger meer beschikbaar is op de gewenste dag/tijd. Deze service is alleen voor particulieren.

Verhuurformulieren

Bij het ophalen van de aanhanger krijg je van het verhuurbedrijf verdere instructies en 2 verhuurformulieren. Neem deze mee naar het afvalbrengstation. Je krijgt dan een stempel op beide formulieren. Deze stempel zorgt ervoor dat je de aanhanger gratis kan lenen. Een van de gestempelde formulieren moet je na gebruik van de aanhanger weer inleveren bij het verhuurbedrijf. Lees verder voor de spelregels per gemeente. 

Hoe werkt het in Beverwijk, Heemskerk en Velsen?

Je kunt drie uur een aanhanger lenen om je grof afval naar het afvalbrengstation te brengen. Reserveer de aanhanger de website van Boedelbak of ga langs bij een verhuurpunt van Boedelbak binnen de gemeente Beverwijk, Velsen of Heemskerk.

Welk type aanhangwagen kun je lenen

Type A €20* of type C €32* 

* Op deze actie zijn de voorwaarden en tarieven van Boedelbak van toepassing. Tarieven kunnen mogelijk wijzigen. Alle verhuurpunten doen mee, met uitzondering van het punt bij de MAKRO.

Terugbetaling

Betaal €75 borg en de kosten van de huur aan Boedelbak. Na het terugbrengen van de aanhanger binnen 3 uur krijg je de borg terug, verminderd met de huurprijs. Het huurbedrag krijg je binnen 7 werkdagen terug op je rekening na ontvangst van de gestempelde huurovereenkomst. Mail een foto van de gestempelde huurovereenkomst met je bankgegevens in beeld. Opsturen kan ook naar Boedelbak, Antwoordnummer 10503, 2130 VC Hoofddorp.

Hoe werkt het in Wormerland & Zaanstad?

Reserveer (tot 17:00 de dag ervoor) via de klantenservice een aanhanger. 

Tijdsduur

Maximaal 2 uur.

Tijdsblokken

  • 08.30 - 10.30 uur
  • 10.30 - 12.30 uur
  • 12.30 - 14.30 uur
  • 14.30 - 16.30 uur

Borg

Je betaalt contant de reguliere borg van € 50. Dit krijg je meteen bij het terugbrengen van de aanhanger, binnen 2 uur, terug. Breng je de aanhanger te laat terug, dan houden wij de borg in. Ook rekenen wij een boete van € 100 per dag dat je te laat bent.

Voorwaarden

  • Bij het ophalen van de aanhanger moet je een geldig rijbewijs laten zien.
  • Maximum beladen gewicht: 500 kg.
  • Je levert de aanhanger weer leeg en schoon in.

Hoe werkt het in de Drechtsteden?

Bij DU-DO aanhangers BV. kun je gratis een aanhanger lenen om grof afval naar het afvalbrengstation te brengen. Puin mag niet vervoerd worden in deze aanhangwagens. 

Reserveer een tijdsblok en geef aan dat je een HVC aanhanger wilt reserveren. Geef ook het soort afval aan dat je gaat vervoeren. Vervolgens haal je op de afgesproken tijd de aanhanger op. 

Hoe werkt het in Lelystad?

Reserveer de gratis aanhanger via verhuurbedrijf ’t Gilde verhuur Lelystad of Van de Burgwal Aanhangwagens Lelystad.

 

Hoe werkt het in Noordoostpolder?

Reserveer via de gemeente Noordoostpolder een aanhanger. De voorwaarden voor het lenen van de aanhanger kan je navragen bij de gemeente Noordoostpolder.

Tips bij het wegbrengen van grof afval

  • Heb je een afvalpas? Neem deze dan mee.
  • Sorteer grof afval alvast thuis. Dus niet alle soorten bij elkaar in een zak of doos. Op het afvalbrengstation staat er voor iedere soort grof afval een container. Zo ben jij sneller thuis en kunnen wij er weer nieuwe producten van maken.
  • Restafval mag je niet inleveren bij het afvalbrengstation. Dit hoort thuis in de grijze bak of ondergrondse container in jouw buurt.