Sluit het Vraag het Hilde scherm
Hoi, ik ben Hilde en ik probeer op basis van uw onderwerp of trefwoord een antwoord te geven dat past bij uw vraag.

Sorry, op deze vraag hebben wij momenteel geen antwoord.

U kunt uw vraag anders formuleren of ga naar de klantenservice pagina om contact met ons op te nemen.

Storingen en Onderhoud

Tijdelijk geen warmte is onaangenaam. Voor de juiste oplossing is het belangrijk om te weten waar de storing vandaan komt. Is er sprake van een storing aan uw binnenhuisinstallatie, of is er iets anders aan de hand? 

Er kan een probleem optreden met de verwarming in uw woning. Heeft u bijvoorbeeld wel warm water, maar doet de verwarming het niet? Dan ligt het hoogst waarschijnlijk aan uw binnenhuisinstallatie en belt u een binnenhuisinstallateur.
Het kan gebeuren dat er een onvoorziene storing in het netwerk optreedt die leidt tot een onderbreking van de warmtelevering. Voor de juiste oplossing is het allereerst belangrijk om te weten waar de storing vandaan komt en om te controleren of er actuele storingen bekend zijn. Hieronder vindt u een overzicht van de actuele storingen of het gepland onderhoud. 

Actuele storingen en onderhoud

Bekijk hieronder welke geplande onderbrekingen (onderhoud) en storingen bekend zijn.

Warmteonderbreking Dordrecht - dinsdag 18 september (antwoord verborgen)

Geplande onderbrekingen Nassaulocatie/Johan Willem Frisostraat

Op dinsdag 18 september is vanaf 09:00 uur (tot uiterlijk 16:00 uur) geen warmte beschikbaar voor de locatie Nassaulocatie/Johan Willem Frisostraat in Dordrecht. Tijdens de werkzaamheden kunnen we geen warmte leveren. Daarom kunt u overdag geen gebruik maken van de verwarming en warm kraanwater:

Eerder of later
We zetten ons in om de werkzaamheden voor 16:00 uur uitgevoerd te hebben. Maar we weten van tevoren nooit exact hoe lang de werkzaamheden duren. Soms duren de werkzaamheden korter en kunt u al eerder gebruik maken van warmte. Vanzelfsprekend zetten wij ons in om het ongemak voor u tot een minimum te beperken.

Vragen of opmerkingen?
Voor vragen of opmerking over de warmteonderbreking kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 contact opnemen met onze klantenservice via 088 - 64 64 100. Buiten kantooruren is onze storingsdienst beschikbaar op 0800 - 48 23 637.

Warmteonderbreking Dordrecht - vrijdag 21 september (antwoord verborgen)

Geplande onderbrekingen voor de straten Frans van Naereboutstraat, Mees Toxopeusstraat, H.W. Mesdagstraat, Willem Marisstraat, Theophile de Bockstraat 

Vanaf 09:00 tot 12:00 de 24 woningen Zuiderburg   
Frans van Naereboutstraat 22-40, Mees Toxopeusstraat 1 A, B, C, D + 2 A, B, C, D, E, F, G, H, J, K

Vanaf 12:00 tot 17:00 de 17 woningen Zuiderpoort
H.W. Mesdagstraat 69 tm 77, Willem Marisstraat 73 tm 85, Theophile de Bockstraat 80 tm 92

Tijdens de werkzaamheden kunnen we geen warmte leveren. Daarom kunt u overdag geen gebruik maken van de verwarming en warm kraanwater.

Eerder of later
We zetten ons in om de werkzaamheden voor 17:00 uur uitgevoerd te hebben. Maar we weten van tevoren nooit exact hoe lang de werkzaamheden duren. Soms duren de werkzaamheden korter en kunt u al eerder gebruik maken van warmte. Vanzelfsprekend zetten wij ons in om het ongemak voor u tot een minimum te beperken.

Vragen of opmerkingen?
Voor vragen of opmerking over de warmteonderbreking kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 contact opnemen met onze klantenservice via 088 - 64 64 100. Buiten kantooruren is onze storingsdienst beschikbaar op 0800 - 48 23 637.

Warmteonderbreking Heiloo - dinsdag 18 september (antwoord verborgen)

Geplande onderbrekingen De Droogmakerij, Heiloo

Op dinsdag 18 september is vanaf 09:00 uur (tot uiterlijk 13:00 uur) geen warmte beschikbaar voor de locatie Droogmakerij in Heiloo. Tijdens de werkzaamheden kunnen we geen warmte leveren. Daarom kunt u overdag geen gebruik maken van de verwarming en warm kraanwater:

Eerder of later
We zetten ons in om de werkzaamheden voor 13:00 uur uitgevoerd te hebben. Maar we weten van tevoren nooit exact hoe lang de werkzaamheden duren. Soms duren de werkzaamheden korter en kunt u al eerder gebruik maken van warmte. Vanzelfsprekend zetten wij ons in om het ongemak voor u tot een minimum te beperken.

Vragen of opmerkingen?
Voor vragen of opmerking over de warmteonderbreking kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 contact opnemen met onze klantenservice via 088 - 64 64 100. Buiten kantooruren is onze storingsdienst beschikbaar op 0800 - 48 23 637.

Heerhugowaard: Planmatig onderhoudsprogramma september 2018 (klik + om de balk uit te klappen) (antwoord verborgen)

Hieronder vindt u informatie over de straten Betje Wolfftuin en Anna van Hogendorpland

Onderhoudswerkzaamheden: maandag 10 september t/m vrijdag 14 september

  • Betje Wolfftuin, bewoners zijn geïnformeerd

In deze periode heeft u op werkdagen van 9:00 uur t/m 16:30 uur geen beschikking over warmte en warm kraanwater.  

Onderhoudswerkzaamheden: maandag 10 september t/m vrijdag 21 september

  • Anna van Hogendorpland, bewoners zijn geïnformeerd 

In deze periode heeft u op werkdagen van 9:00 uur t/m 16:30 uur geen beschikking over warmte en warm kraanwater.  

Firma A. Hak is de aannemer die het onderhoud aan de afleverset uitvoert voor HVC. In de straten waar de onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden wordt een werkgebied ingericht waar o.a. materiaal wordt opgeslagen. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag 7:00 - 18:00 uur. Wij zetten ons in om de werkzaamheden volgens planning uit te voeren. De werkzaamheden kunnen door onvoorzien omstandigheden langer duren. Wij beseffen ons dat de onderhoudswerkzaamheden (geluids)overlast met zich meebrengen. Wij proberen het ongemak voor u tot een minimum te beperken.

Vragen of opmerkingen?
Voor vragen of opmerking over de warmteonderbreking kunt u op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 contact opnemen met onze klantenservice via 088 - 64 64 100. Buiten kantooruren is onze storingsdienst beschikbaar op 0800 - 48 23 637.

Storing warmtelevering

Heeft u geen warm water en wordt uw verwarming niet warm of heeft u een lekkage van de warmte-unit, bel dan de storingsdienst van HVC. Deze kunt u 24 uur per dag bereiken via het gratis telefoonnummer 0800-4823637.

 

Compensatieregeling

Wanneer er een storing in de warmtelevering van HVC optreedt zonder dat deze vooraf is aangekondigd en deze langer dan 4 uur duurt, dan heeft u mogelijk recht op een wettelijk vastgestelde standaard compensatie.  Deze vergoeding is bedoeld als compensatie voor het ongemak. Wanneer u recht heeft op de compensatieregeling krijgt u hier automatisch bericht van. U hoeft hiervoor niets te doen.  Heeft u geen bericht gehad, maar denk u toch dat u hiervoor in aanmerking komt, stuur dan een e-mail naar: klantenservice@kringloopenergie.nl. Vermeld in de mail de dag en de tijd van de storing.