Foto van de Stierstraat in Dordrecht

Werkzaamheden Stierstraat

Vanaf maandag 18 januari tot en met vrijdag 12 februari werkt aannemer Nijkamp in de Stierstraat aan de uitbreiding van het warmtenet Dordrecht.

Wat kunt u verwachten van de werkzaamheden?

Werkzaamheden in de nabijheid van woningen veroorzaakt helaas altijd overlast en ongemak ten aanzien van geluid en bereikbaarheid. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen voeren we de werkzaamheden ter hoogte van Stierstraat 1 tot en met 47 (appartementencomplex) in twee fases uit.

Extra ongemak voor huurders garageboxen

Voor een aantal huurders van een garagebox geven de werkzaamheden helaas tijdelijk extra overlast. Hieronder staat per fase aangegeven welke garageboxen het betreft en wat de overlast is.

Fase B
De werkzaamheden voor deze fase worden uitgevoerd van maandag 18 januari tot en met vrijdag 29 januari. Daarbij worden er warmteleidingen aangelegd voor garageboxen van Stierstraat 25A, 25B, 35A, 35B, 37A, 37B, 47A en 47B. 

Fase A
De werkzaamheden voor deze fase worden uitgevoerd van maandag 1 februari tot en met vrijdag 12 februari. Daarbij worden er warmteleidingen aangelegd voor garageboxen van Stierstraat 1A, 1B, 11A, 11B, 13A, 13B, 23A en 23B. 

Helaas wordt tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden de ruimte te krap om met een auto de garagebox in- en/of uit te rijden. Te voet of met de fiets blijven de garageboxen wel bereikbaar. Als bewoners tijdens deze periode hun auto willen blijven gebruiken, dan verzoeken wij om deze vóór de start van de werkzaamheden tijdelijk op de algemene parkeerplaats te parkeren. Voorafgaand aan de werkzaamheden hangt aannemer Nijkamp ter herinnering een kaartje aan de betreffende garagedeuren met daarop de uitvoeringsdata.

verder goed om te weten

  • De werkzaamheden zijn afgestemd met de gemeente Dordrecht. 
  • Woningen, bedrijven en winkels blijven bereikbaar.
  • Voor het uitvoeren van de werkzaamheden is het mogelijk dat er enkele parkeerplaatsen voor Stierstraat 51 tot en met 81 tijdelijk komen te vervallen. Indien hier sprake van is, wordt dit vooraf aangegeven met verkeersborden. 
  • Tijdelijke verkeersmaatregelen staan met verkeersborden op locatie aangegeven. Volg deze én de aanwijzingen van onze collega’s voor uw en ieders veiligheid altijd op.
  • Er worden graafmachines gebruikt en tractoren/kiepauto’s voor het afvoeren van grond. Wil je een voertuig met draaiende motor passeren? Maak dan altijd eerst oogcontact met de bestuurder zodat hij/zij je gezien heeft. Heb je hulp nodig met oversteken? Vraag dan aan één van onze collega’s of het veilig kan.
  • Onze werk- en opslaggebieden worden afgezet met bouwhekken.
  • De werkzaamheden mogen uitgevoerd worden tussen 7:00 uur en 19:00 uur. Over het algemeen wordt het werk rond 16:00 uur neergelegd. 
  • Onvoorziene (weers)omstandigheden kunnen van invloed zijn op onze planning en/of werkwijze Wij informeren de omwonenden wanneer hier sprake van is.

ongemak en overlast

Werkzaamheden in de omgeving van woningen geven helaas altijd (geluid)overlast en ongemak. Dat realiseren wij ons. Samen met aannemer Nijkamp nemen we maatregelen om dit zoveel mogelijk te voorkomen en te beperken. Wij hopen dan ook op je begrip en medewerking en horen het ook graag als je ideeën hebt over hoe het beter kan.

Plattegrond van de omgeving Stierstraat met daarop de locaties waar van maandag 18 januari tot en met vrijdag 12 februari gewerkt wordt aan het warmtenet Dordrecht door aannemer Nijkamp.

Plattegrond van de omgeving Stierstraat met daarop de locaties waar in fases gewerkt wordt.
Close
Plattegrond van de omgeving Stierstraat met daarop de locaties waar in fases gewerkt wordt.

Contact warmtenet Dordrecht

Heb je vragen over de aanleg van ons warmtenet in Dordrecht of wil je meer weten over bepaalde werkzaamheden? 

Mail ons je vraag
HVC helm