Een panorama foto van de aanleg van het warmtenet in Dordrecht. Op deze foto wordt de gevangenis aangesloten en zijn verschillende graafmachines te zien.

Warmtenet Dordrecht

De afgelopen jaren zijn er in Dordrecht al veel woningen en gebouwen aardgasvrij gemaakt en aangesloten op ons warmtenet. De komende jaren wil Dordrecht nog duurzamer worden. Daarom werken woningcorporaties Woonbron en Trivire, de gemeente Dordrecht en HVC intensief samen aan de uitbreiding van het Dordtse warmtenet om zo de ongebruikte energie uit de regio nuttig in te zetten.

Meer over het warmtenet?

Zo werkt warmte van HVC

Als je aangesloten bent op een warmtenet, dan heb je geen aardgasaansluiting meer in je woning. Het warme water uit het warmtenet zorgt dan voor de verwarming en voor het warm kraanwater. Ook het koken verandert: van het bekende gaspitje naar elektrisch koken op bijvoorbeeld inductie.

Werkzaamheden

Werkzaamheden Cornelis Trompweg

Vanaf maandag 6 december tot en met vrijdag 17 december werkt aannemer Nijkamp in de Cornelis Trompweg aan een reparatie van het warmtenet Dordrech

Foto van de locatie van de werkzaamheden in de Cornelis Trompweg in Dordrecht

Werkzaamheden Cornelis Trompweg

Vanaf maandag 20 september tot en met vrijdag 15 oktober werkt aannemer Nijkamp in de Cornelis Trompweg aan de uitbreiding van het warmtenet Dordre

Foto van de Cornelis Trompweg in Dordrecht waar de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Nieuws

Warmte van HVC

Word jij binnenkort aangesloten op het warmtenet, meld je dan nu aan als klant. 

Meld je aan
Afbeelding van een witte radiator die warmte afgeeft