foto van de locatie op de Werf van Gips waar gewerkt wordt aan het warmtenet

Werkzaamheden Werf van Gips

Vanaf maandag 7 juni tot en met vrijdag 2 juli werkt aannemer Nijkamp in de Werf van Gips aan de uitbreiding van het warmtenet Dordrecht.

Wat kunt u verwachten van de werkzaamheden?

In opdracht van HVC legt aannemer Nijkamp op de hoek Werf van Gips en Werf van Schouten leidingen aan voor het aansluiten van de nieuwbouwwoningen op het warmtenet Dordrecht.

verder goed om te weten

  • Woningen blijven (soms met iets meer moeite) bereikbaar.
  • Tijdelijke verkeersmaatregelen staan met verkeersborden op locatie aangegeven. Volg deze én de aanwijzingen van onze collega’s voor ieders veiligheid altijd op. 
  • Er worden graafmachines gebruikt en tractoren/kiepauto’s voor het afvoeren van grond. Wil je een voertuig met draaiende motor passeren? Maak dan altijd eerst oogcontact met de bestuurder.
  • We zetten pompen en aggregaten in om het grondwater weg te pompen. Hoewel dit geluidsarme machines zijn, kunnen deze toch voor enig geluidsoverlast zorgen.
  • Onze werk- en opslaggebieden worden afgezet met bouwhekken.
  • De werkzaamheden mogen uitgevoerd worden tussen 7:00 uur en 19:00 uur. Over het algemeen wordt het werk rond 16:00 uur neergelegd. 
  • Onvoorziene (weers)omstandigheden kunnen van invloed zijn op onze planning en/of werkwijze.

ongemak en overlast

Werkzaamheden in de omgeving van woningen geven helaas altijd (geluid)overlast en ongemak. Dat realiseren wij ons. Samen met aannemer Nijkamp nemen we maatregelen om dit zoveel mogelijk te voorkomen en te beperken. Wij hopen dan ook op je begrip en medewerking en horen het ook graag als je ideeën hebt over hoe het beter kan.

Contact warmtenet Dordrecht

Heb je vragen over de aanleg van ons warmtenet in Dordrecht of wil je meer weten over bepaalde werkzaamheden? 

Mail ons je vraag
HVC helm