Sluit het Vraag het Hilde scherm
Hoi, ik ben Hilde en ik probeer op basis van uw onderwerp of trefwoord een antwoord te geven dat past bij uw vraag.

Sorry, op deze vraag hebben wij momenteel geen antwoord.

U kunt uw vraag anders formuleren of ga naar de klantenservice pagina om contact met ons op te nemen.

gebruik  gratis een aanhangwagen in gemeente Beverwijk, Velsen en Heemskerk

De zomervakantie begint bijna en is er eindelijk tijd voor die grote opruiming thuis. Nog bruikbare spullen kunnen naar de kringloopwinkel of in de verkoop op de rommelmarkt. Voor alles wat kapot of niet meer bruikbaar is, kan een aanhanger uitkomst bieden. Inwoners van Beverwijk, Heemskerk en Velsen kunnen gratis een aanhangwagen gebruiken om grof afval naar het afvalbrengstation in Velsen of Beverwijk te brengen.

Gratis aanhangwagen gebruiken
Je kan 3 uur gratis gebruik maken van een aanhangwagen van Boedelbak om grof afval naar het afvalbrengstation te brengen. Regelmatig wordt er nog grof afval (bouwafval, grof tuinafval of kapotte huishoudelijke apparaten en meubilair) op straat geplaatst. Dit is niet fraai voor het straatbeeld, en er komt ook ongedierte op af. De gemeenten willen met deze service haar inwoners extra stimuleren om hun grof huishoudelijk afval naar het afvalbrengstation van HVC te brengen.

Reserveren aanhangwagen
De aanhangwagen is te reserveren via www.boedelbak.nl of bij een ophaallocatie van Boedelbak binnen Beverwijk, Heemskerk of Velsen. Je betaalt wel eerst huur en een borg van 75 euro. De borg krijg je terug als je de aanhangwagen terugbrengt. Het huurbedrag wordt binnen 7 werkdagen weer teruggestort als je voldoet aan 2 voorwaarden:

  • je hebt de boedelbak binnen de drie uur teruggebracht
  • je hebt een ondertekend huurformulier met een stempel van het HVC afvalbrengstation. Het gestempelde huurformulier mail je naar info@boedelbak.nl of stuur je naar Boedelbak, antwoordnummer 10503, 2130 VC Hoofddorp.

Download de HVC app
Wil je weten op welke dag we jouw bak komen legen? Download dan nu de HVC afval app of kijk in de online afvalkalender(http://inzamelkalender.hvcgroep.nl ) en vul jouw postcode en huisnummer in. Je kan precies zien wanneer jouw afval wordt ingezameld. Alsje ook 'berichten' aanzet, krijgt je op het tijdstip dat je wenst een berichtje wanneer je jouw bak of het plastic aan de weg kunt zetten (indien van toepassing) of je krijgt handige tips over het scheiden van afval. Weet je niet wat in welke bak hoort? Bekijk dan de afvalscheidingswijzer in de app.