Sluit het Vraag het Hilde scherm
Hoi, ik ben Hilde en ik probeer op basis van uw onderwerp of trefwoord een antwoord te geven dat past bij uw vraag.

Sorry, op deze vraag hebben wij momenteel geen antwoord.

U kunt uw vraag anders formuleren of ga naar de klantenservice pagina om contact met ons op te nemen.

Hoe komt u in één keer van kapotte en bruikbare spullen af?

maandag 02 oktober 2017

Hoe komt u in één keer van kapotte en bruikbare spullen af?

Een volle garage of berging? Op zaterdag 7 oktober is het Nationale Kringloopdag. Door spullen in te leveren bij een kringloopwinkel hoeven er minder nieuwe spullen worden gemaakt. Ook op de meeste afvalbrengstations is er de mogelijkheid om herbruikbare spullen in te leveren voor een tweede, derde of vierde leven. Zo kunt u in één keer uw bruikbare en uw kapotte spullen inleveren. En in uw garage, berging of zolder blijft dan ineens heel veel ruimte over!

Kringloop op het afvalbrengstation
Wist u al dat er op de verschillende afvalbrengstations ook een mogelijkheid is om spullen voor hergebruik in te leveren? Bij afvalbrengstation Beverwijk, Dordrecht, Enkhuizen, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoorn, Lelystad, Middenmeer, Molletjesveer, Obdam, Schagen, Zaandam en Zeewolde kunt u uw spullen voor de kringloop achterlaten. In Den Helder kunt in dezelfde straat als het afvalbrengstation bij Rataplan uw spullen brengen. Bezoekers van afvalbrengstation Velsen kunnen bij Noppes in Beverwijk, Santpoort-Noord of Velserbroek terecht.
Bekijk de openingstijden van de afvalbrengstations. 

Nieuwe spullen van de kringloop
Bent u na het wegbrengen van uw oude spullen toe aan nieuwe dingen voor in huis? Op de website van www.kringloopdag.nl vindt u met uw postcode alle kringloopwinkels bij u in de buurt.