Sluit het Vraag het Hilde scherm
Hoi, ik ben Hilde en ik probeer op basis van uw onderwerp of trefwoord een antwoord te geven dat past bij uw vraag.

Sorry, op deze vraag hebben wij momenteel geen antwoord.

U kunt uw vraag anders formuleren of ga naar de klantenservice pagina om contact met ons op te nemen.

Dit artikel is ouder dan twee jaar en bevat mogelijk onjuiste informatie.

Laat in Lelystad uw snoeiafval ophalen

woensdag 02 maart 2016

Laat in Lelystad  uw snoeiafval ophalen

Ook dit voorjaar kunt u in Lelystad uw snoeiafval afkomstig uit uw tuin gratis laten ophalen door HVC. Maak online via hvcgroep.nl een afspraak om grof afval thuis te laten ophalen of bel de Klantenservice voor een afspraak. Het ophalen van snoeiafval doen wij het hele jaar door op dinsdag (behalve in week 51 en 52). De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur via 0800-0700 en in het weekeinde gesloten. Het is ook altijd de mogelijkheid uw snoeiafval gratis naar het afvalbrengstation aan de Zeeasterweg 40 in Lelystad.

Hoe aanbieden?
De takken mogen niet langer zijn dan 1,25 m en niet dikker dan 5 cm. Er mag maximaal 2 m3 gebundeld worden aangeboden. Stammen, stronken, wortels en kluiten worden niet bij u opgehaald. U kunt dit gratis afleveren bij het afvalbrengstation.

Tuin- en snoeiafval
Klein tuin- en snoeiafval kunt u kwijt in uw groene minicontainer. Buiten de actieweken om kunt u uw grof tuinafval, zoals takken, graszoden en stammen gratis aanleveren op het afvalbrengstation aan de Zeeasterweg in Lelystad. Hiervoor bestaat de mogelijkheid om gratis een aanwagenwagen te lenen.