Sluit het Vraag het Hilde scherm
Hoi, ik ben Hilde en ik probeer op basis van uw onderwerp of trefwoord een antwoord te geven dat past bij uw vraag.

Sorry, op deze vraag hebben wij momenteel geen antwoord.

U kunt uw vraag anders formuleren of ga naar de klantenservice pagina om contact met ons op te nemen.

Wethouder Anjo Simonse bezoekt de recyclekraam in Marknesse

Een kapotte lamp, lege batterijen, piepschuim en een oude pan… Wethouder Anjo Simonse leverde het donderdag 7 maart in bij de recyclekraam in Marknesse. Daarmee heeft hij deze speciale kraam officieel ‘geopend’. Tot en met 29 augustus staat de recyclekraam iedere donderdagochtend van 09.00 tot 11.00 uur op parkeerterrein Voorhof in Nagele en van 13.00 tot 15.00 uur op parkeerterrein Breestraat (vlakbij de glasbakken) in Marknesse.

Waar kan ik dit kwijt?
Struikel je in de gang ook over die doos met oude snoeren en versleten pannen, ligt er in de badkamer nog een elektrische tandenborstel die het al jaren niet meer doet en denk je: “Waar kan ik dit kwijt?”. Deze spullen kan je inleveren bij de milieustraat in Emmeloord, maar vanaf nu dus ook bij de speciale recyclekraam. Omdat deze spullen zo klein zijn belanden ze namelijk nog vaak bij het restafval. En dat is jammer. Want als je ze bij de recyclekraam inlevert, kunnen wij ze recyclen.

Wat kan je inleveren?
Bij de recyclekraam kan je frituurvet of -olie, piepschuim, textiel, hard plastic, klein chemisch afval, kleine elektrische apparaten, klein hout, klein metaal, klein puin en klein afval zoals batterijen, lampen en mobieltjes afgeven. Let op: De spullen die je komt inleveren moeten in één boodschappenkrat of -tas passen of makkelijk door één persoon te dragen zijn.

Gratis tas
Begin dus alvast met de voorjaarsschoonmaak. Een frisse start voor jouw kastjes en een nieuwe start voor de spullen die je inlevert. Onlangs hebben alle inwoners van Nagele en Marknesse een flyer met meer informatie over de recyclekraam ontvangen. Lever deze bon in bij jouw eerste bezoek aan de recyclekraam en ontvang een gratis tas om jouw spullen voor het volgende bezoek in te verzamelen.